Obnoviť stránku

Princess 201862

99,59 €

Princess 201862

Elektrický lis na citrusy Princess sa môže pochváliť silným a tichým motorom s príkonom 300 W. Vďaka funkcii Direct Serve môžete servírovať šťavu priamo z nádoby odšťavovača. Nádoba má objem 1 liter, takže bez problémov pojme dostatok čerstvej šťavy pre celú rodinu. Elektrický odšťavňovač citrusov Princess disponuje polohovateľným výpustom, ktorý je možné nastaviť do 3 rôznych pozícií. Vďaka tomu bez problémov naplníte akúkoľvek veľkú nádobu. O dobrú stabilitu elektrického lisu na citrusy Princess sa starajú protišmykové nôžky a oceníte aj praktickú ochranu proti odkvapkávaniu. Samozrejmosťou sú materiály BPA free. Po práci odšťavňovač citrusov Princess ľahko rozmontujete a umyjete v umývačke riadu.

Kľúčové vlastnosti elektrického odšťavňovača citrusov Princess

  • Protišmykové nôžky elektrického lisu na citrusy Princess zaistia maximálnu stabilitu
  • Direct Serve umožňuje okamžité servírovanie
  • Lis na citrusy Princess s nádobou s objemom 1 liter
  • Praktická ochrana proti odkvapkávaniu
  • Lis na citrón Princess s inovatívnym lisovacím kužeľom
  • Polohovateľný výpust v 3 pozíciách
  • Odšťavňovač na citrusy Princess so silným a tichým motorom

Lis na citrusy Princess so špeciálnym lisovacím kužeľom

Elektrický lis na citrusy Princess je vybavený inovatívnym lisovacím kužeľom, vďaka ktorému bez problémov odšťaví plody rôznych veľkostí od limetky po granátové jablko. Maximálne pohodlie pri práci zaistí aj pákové rameno a nerezový filter. Výpust pákového lisu na citrusy Princess je polohovateľný v 3 pozíciách, takže pohodlne naplníte nádoby rôznych veľkostí.

Elegantné spracovanie lisu na citrón Princess

Pri používaní elektrického odšťavňovača citrusov Princess oceníte elegantný dizajn v čiernej farbe s bambusovými prvkami. Kombinácia nerezu, tritánu a bambusu robí z lisu dokonalý doplnok každej kuchyne. Elektrický lis na citrusy Princess je vybavený nádobou s objemom 1 liter, ktorá bez problémov pojme dostatočné množstvo šťavy pre celú rodinu.


Parametre a špecifikácia

Typ

Pohon Elektrický

Vlastnosti

Vlastnosti Anti drip

Materiál

Materiál nádoby na šťavu Sklo
Materiál filtra Nerez
Kód:  PRILC181
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  201862

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09