Obnoviť stránku

PRIMEROS

Kondómy Primeros

Kondómy Primeros – zaručená kvalita chrániaca našu planétu

Kondómy Primeros majú už dlhšiu ako storočnú tradíciu výroby. Firma si zakladá na udržateľnosti, šetrnosti k životnému prostrediu, ochrane živočíšnych druhov a aktívnom boju proti globálnemu otepľovaniu. Svoje ciele dosahuje pomocou výroby vysoko kvalitných antikoncepčných pomôcok zo 100 % prírodných materiálov. Vyberte si zo širokého sortimentu značky Primeros, a pomôžte tak zdraviu našej planéty.

Vegan kondómy Primeros

Kondómy Primeros nie sú testované na zvieratách

Zatiaľ čo mnohé iné značky sa pri výrobe nezaobídu bez živočíšneho kazeínu, kondómy Primeros sú len z látok čisto rastlinného pôvodu. Vďaka tomu sa vo voľnej prírode rozložia behom niekoľkých týždňov. Dôkladné laboratórne testovanie sa vykonáva len na ľudských kmeňových bunkách a nikdy na zvieratách. Primeros kondóm je preto vhodný ako pre vegánov, tak pre každého milovníka zvierat.

Kondómy Primeros pochádzajú z férovo získaného latexu

Kondómy Primeros sú vyrábané z férového prírodného latexu, ktorý pochádza z Malajského polostrova, kde rastie na miestnych rodinných kaučukových plantážach. Latexová šťava, získaná zo stromov, je ďalej spracovávaná, kým nevznikne vysoko kvalitný materiál na výrobu kondómov Primeros. Férovosť obchodu zaručuje certifikát dôstojných pracovných podmienok pre domorodých zamestnancov.

Primeros kondóm z prírodného latexu
Kondómy Primeros – výroba

Výroba kondómov Primeros nezaťažuje životné prostredie

Každý kondóm Primeros je starostlivo vyrobený v súlade s myšlienkou trvalo udržateľného rozvoja. V praxi to znamená, že 70 % všetkej elektrickej energie potrebnej na prevádzku malosériovej manufaktúry je získavaných solárne. Navyše sa pri celom procese využíva výhradne dažďová voda, ktorej je v tropickej severnej Malajzii dostatok. Chráňte prírodu s kondómami Primeros aj vy.

Spresniť parametre
23 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11