Obnoviť stránku

Prestigio Smart LED Color Light

3,5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Prestigio Smart LED Color Light

Do modernej domácnosti


Užite si diaľkovo ovládateľné, úsporné osvetlenie, ako základ chytré domácnosti. Zapnete ju či vypnete cez prehľadnú aplikáciu vo vašom telefóne aj tablete, ale tiež si v nej prispôsobíte jej farbu a jas vašim aktuálnym potrebám. A to nie je zďaleka všetko. Žiarovke načasujeme zapínanie/vypínanie vo vami požadovanom čase a v režime Rhytm žiarovka odprevadí hudby blikaním do rytmu.

Samostatne aj ako celok


Žiarovky možno usporiadať do skupín pre ovládanie niekoľkých svetiel v tom istom svietidle alebo v rovnakej miestnosti . Tiež ju môžete pripojiť k jadru systému Multicenter Smart Home Ready a ovládať spoločne s ďalšími zariadeniami integrovaného systému Smart Home.

Jednoduché sprevádzkovanie


Inštaláciu zvládne každý. Stačí ju naskrutkovať namiesto obyčajnej žiarovky do svietidla, nainštalovať si aplikáciu Prestigion Smart Home a skrze Bluetooth spojenie získate bezdrôtový prístup na vzdialenosť až 15 metrov . Prístup možno zabezpečiť PIN kódom, ktorý si každý užívateľ nastaví samostatne.

Kód:  DX013a3
Produktové číslo:  PRLED7E27
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19