Obnoviť stránku

Prestigio Roadrunner 545 GPS čierna

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Prestigio Roadrunner 545 GPS čierna

Roadrunner 545 je jedna z najkompaktnejších Full HD videokamier od Prestigio. Vďaka vysoko kvalitnému senzoru, sklenené optike, stabilizáciu, 12MPix kamere a širokému dynamickému rozsahu dosiahnete jasného a detailného obrazu nielen za dňa, ale aj proti svetlu či za tmy. Objektív so záberom až 170 ° sa postará o to, že budú zaznamenané všetky aktivity pred vaším vozidlom.

Pokročilé funkcie

Pokročilý procesor s detekciou pohybu nahráva video len, keď sa naozaj niečo deje, teda neplytváte zbytočne kapacitou. S integrovaným GPS sensorom je záznam vašej polohy a rýchlosti do videa hračkou! Kamera je vybavená senzorom pozdĺžneho a priečneho zrýchlenia. Pomocou G-senzoru kamera detekuje brzdení či vyhýbací manéver a ochráni dáta proti prepísaniu. Vďaka nahrávanie v slučke máte k dispozícii takmer neobmedzené miesto pre záznam dôležitých situácií, pretože kamera automaticky prepisuje najstaršie súbory. Na ovládanie kamery slúži jemná a kontrastný LCD obrazovka s uhlopriečkou 2,7 ", ktorá uľahčuje zameranie kamery a tiež dovoľuje prehrávať zaznamenané udalosti. O zvukový sprievod sa stará zabudovaný mikrofón a reproduktor. Vďaka podpore Mass Storage možno stiahnuť súbory do ľubovoľného počítača alebo notebooku s konektorom USB.

Kľúčové vlastnosti

  • Integrovaný GPS prijímač
  • Full HD rozlíšenie
  • Širkoý 180 ° uhol záberu
  • Detekcia pohybu
  • Integrovaná batéria

Parametre a špecifikácia

Vstupy a výstupy

Audio/Video HDMI

Obsah balenia

Obsah balenia USB kábel, Manuál, Napájací kábel/adaptér, Držiak

Typ a funkcie

Funkcie GPS

Batéria

Typ napájania Akumulátor
Výdrž batérie 0,2 h
Kapacita batérie 130 mAh
Kód:  DX082u
Produktové číslo:  PCDVRR545GPS
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18