Obnoviť stránku

Prestigio PBS7

Prestigio PBS7

Univerzálna dokovacia stanica s ľúbivým vzhľadom, určená pre takmer akýkoľvek tablet či smartfón. Jej hlavnou prednosťou je stereo reproduktor s mimoriadne kvalitným zvukom s celkovým výkonom 6 W. Vaše zariadenie pripojíte počas okamihu pomocou bezdrôtovej technológie Bluetooth. Na jednoduché spárovanie možno využiť funkciu NFC, ktorá prepojí obe zariadenia jednoduchým priblížením k sebe a prenos dát obstaráva už samotná technológia „modrého zuba”.

Kompaktné rozmery umožňujú vziať stanicu všade, kam sa vydáte a vďaka dodávanému puzdru sa na vašich cestách nemusíte obávať poškodenia. Bez pripojenia do elektrickej zásuvky vydrží hrať až 6 hodín na jediné nabitie so zabudovaným akumulátorom. Dostatočne vysoká kapacita postačí nielen na dlhé prehrávanie, ale aj na súčasné nabíjanie telefónu alebo tabletu cez rozhranie USB, ktoré je schopné dodať prúd až 2,1 A.

Komunikáciu cez Skype a videokonferencie uľahčuje zabudovaný kvalitný mikrofón. Dokovacia stanica Prestigio PBS7 poteší každého člena rodiny, či už chce počúvať hudbu, sledovať video alebo sa baviť s priateľmi.

Parametre a špecifikácia:
Reproduktor:
Výstup: stereo
Výkon: 2x 3 W
Frekvenčný rozsah: 20 - 20000 Hz
Pomer signál-šum: 70 dB
Impedancia: 4Ω
Zabudovaný mikrofón
Konektivita:
Pripojenie: bezdrôtové pomocou Bluetooth + funkcia NFC
Audio vstup: Jack 3,5 mm
USB na nabíjanie inteligentných telefónov a tabletov
Napájanie:
Externé pomocou sieťového adaptéra s výstupným napätím 5 V
Batérie:
1150 mAh
Výdrž až 6 hodín
Farba reproduktora:
Strieborná
Obsah balenia:
Reproduktor s Bluetooth
Audio kábel s konektorom 3,5 mm
Napájací adaptér 5 V/3 A
Puzdro
Rýchly návod
Rozmery:
20 x 9 x 5,29 cm (Š x V x H)

Kód:  DX012a1
Produktové číslo:  PBS7
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13