Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Prestigio MUSE A7

3,5 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Prestigio MUSE A7

Funkcie telefónu

148 mm

Prestigio Muze A7

74 mm

Prestigio Muze A7

8,3 mm

Hmotnosť telefónu: 165 g

Úhlopříčka displeje

5.3 "

Diagonálna obrazovka

Typ operačního systému

Android 5.1 Lollipop

Typ operačného systému

Výdrž baterie

2 500 mAh

životnosť batérie

MicroSim

2 × microSIM

Typ karty SIM

Rozměry

148 × 74 × 8,3 mm

Rozmery telefónu (Š × V × H)

Vnitřní paměť

16 GB

Vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

13,0 MPx

fotoaparát

Připojení

3G

rýchly internet

SD karta

microSDHC
(až 32 GB)

Slot pamäťovej karty

Váha

165 g

Hmotnosť telefónu

Smartphone rýchlo rastúcej značky Prestigio ponúkne používateľovi veľmi dobrý pomer cena / výkon. V elegantnom a tenkom tele nájdete rýchly 8-jadrový procesor s veľkou pamäťou, 13 megapixlovým fotoaparátom a dvomi slotmi pripravenými na uloženie až dvoch SIM kariet naraz s možnosťou paralelnej prevádzky.Zariadenie sa okrem toho môže pochváliť skutočne veľkým displejom s vysokým rozlíšením a vynikajúcimi zobrazovacími uhlami a skutočnými farbami. Zvláštnosťou funkcie Prestigio Museum A7 je trojitý LED blesk, ktorý zaisťuje vysokokvalitné osvetlenie scény za každých podmienok.

Telefón bude tiež ponúkať:

  • 5 megapixelová predná kamera pre najlepšie selfies
  • vopred nainštalované aplikácie, ako napríklad OfficeSuite Pro alebo Free eBook Reader
  • moderný operačný systém Android pre hladký chod a jednoduchú, intuitívnu prevádzku
  • veľká 16 GB vnútorná pamäť s rozšíriteľnou pamäťovou kartou
  • presná GPS navigácia
  • štýlový voľný puzdro

Radosť pozrieť

Vďaka obrovskému panelu IPS s rozmermi 5,3 palcov a rozlíšeniu HD môžete jednoducho používať telefón. IPS sľubuje celý rad verných farieb, veľký jas a dobrý kontrast, rovnako ako skvelé uhly pohľadu. Vďaka špeciálnemu nastaveniu On-Cell, ktoré eliminuje medzeru medzi panelom displeja a dotykovou vrstvou, sa obsah dostane s dokonalou kvalitou. Či už čítate e-maily, hranie hier, prezeranie fotografií alebo videí odobratých z letnej dovolenky, môžete si byť istí, že obsah na displeji bude vždy vyzerať skvele.

Strieľajte za každých podmienok

Telefón má dva snímače fotografií na snímanie fotografií a videozáznamov. Zadná strana dokáže zachytiť celú 13-megapixlovú naskenovanú scénu alebo dokument. Spolu s výkonným trojitým bleskom, ktorý môže byť použitý aj ako baterka, môžete zachytiť dobrú snímku dokonca aj za vážne ohrozených svetelných podmienok. Samozrejme, dnes je vedúci 5 megapixelový senzor pre samospúšť a videohovory.

Dva v jednom

Telefón Prestigio ponúka podporu až pre dve karty SIM, ktoré je možné spustiť súčasne. To znamená, že už nemusíte obťažovať pár zariadení, v ktorých máte jeden ako svoj osobný a druhý ako napríklad pracovný. Majte všetko dôležité pre seba, ale bez neprimeraného zaťaženia alebo starostí.

Parametre a špecifikácia

Kód:  PAP011ax
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08