Obnoviť stránku

Prestigio MultiPhone 7500 32GB černý

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Prestigio MultiPhone 7500 32GB černý

MultiPhone PAP7500 od spoločnosti Prestigio v čiernom prevedení je prémiový chytrý telefón a vlajková loď s výborným pomerom cena výkon . Aj napriek veľmi sympatickú cenu nehľadajte kompromisy, vďaka vysokému výkonu a nádhernému dizajnu bude vašim nepostrádateľným a zároveň štýlovým pomocníkom za každej situácie.

Úžasný displej

Na prvý pohľad vás zaujme veľký a moderné IPS displej o veľkosti 5 palcov . Veľmi jemné Full HD rozlíšenie (1920x1080) vám zobrazí aj tie najjemnejšie kontúry, všetko teda bude veľmi ostré a príjemné na pohľad.

Poriadny výkon

V srdci zariadenie sa nachádza štvorjadrový procesor s taktom 1.5 GHz ao hladký chod celého prostredia sa stará 2GB operačná pamäť RAM . Tie najnáročnejšie hry a aplikácie vám teda pôjdu plynule bez zbytočného zdržania.

Krásne fotografie

Aj keď sa jedná o mobilný telefón, svojim 13Mpx fotoaparátom vyhotovuje perfektné snímky a dokonca predčí mnohé zariadenia priamo určená na fotografovanie. Predná strana zaujme 8mpx fotoaparátom pre videohovory s priateľmi či kolegami. Prajete si zaobstarať autoportrét? Smelo do toho!

Konektivita

Moderné technológie NFC vám umožní úplne jednoduchú výmenu digitálneho obsahu s ostatnými telefónmi dokonca platenie telefónom. Konektívna výbava smartphonu zahŕňa aj Bluetooth a pre navigáciu alebo športové meranie výkonu vám poslúži GPS .

Veľa zábavy

Google Android 4.2 Jelly Bean je veľmi obľúbený operačný systém. Je efektívny pri práci a ponúka aj veľkú porciu zábavy. Do sveta tisíce hier zadarmo a nepreberného množstva ďalších aplikácií sa dostanete jedným kliknutím na ikonku Google Play. Nájdete tu napríklad Facebook , YouTube alebo slávnu hru Angry Birds. Bezdrôtové pripojenie vám bude zabezpečovať Wi-Fi .

Veľká kapacita

Batéria s kapacitou 2300 mAh sa postará o dlhú výdrž na jedno nabitie. Všetku svoju hudbu alebo videá z dovoleniek pohodlne uložíte na 32 GB internej pamäte .

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ Dotykový displej

Displej

Uhlopriečka displeja 5 " (12,7 cm)
Typ displeja IPS

Fotoaparát

Funkcie fotoaparátu Prisvetľovacia dióda

Pamäť a výkon

Frekvencia procesora 1,5 GHz (1 500 MHz)

Komunikácia a sieť

Dátové služby UMTS/CDMA (3G)

Konektory a senzory

Konektory USB micro

Software

Verzia operačného systému Android 4.2 Jelly Bean
Kód:  DX220j1d1
Produktové číslo:  PAP7500BLACK32GB
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03