Obnoviť stránku

Prestigio MultiPhone 5505 DUO modrý

4,7 24 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Prestigio MultiPhone 5505 DUO modrý

Všetko, čo len potrebujete


Prestigio MultiPhone 5505 je ľúbivým spoločníkom na cestovanie. Medzi jeho najväčšie klady patrí 13 Mpx fotoaparát s automatickým zaostrovaním a LED svetlom, výkonný 4-jadrový procesor a dobre čitateľný displej. Jeho jednoduché línie presne sadnú do ruky, a vy si tak na ňom budete môcť vychutnať celú plejádu aplikácií, internetových služieb a alebo vás zabaví hrou podľa vášho výberu. So systémom Google Android 4.4 sa medze využitia nekladú a vhodný softvér si vyberie naozaj každý.

Užívajte bez obmedzenia


Hneď pri prvom kontakte vás omráči IPS displej oživujúci farby. Komfortný výhľad na neho budete mať aj pri pohľade z uhla či za slnečného dňa, kedy obyčajné displeje strácajú viditeľnosť. Nenechajte sa obmedzovať a buďte stále "v obraze". Keďže je plocha displeja významnou väčšinou prednej strany, a poškodenie je nočnou morou, bol displej prekrytý tvrdeným sklom Gorilla Glass 3 so schopnosťou odolávať lepšie poškriabaniu. Displej tak vydrží oveľa dlhšie ako nový.

Stále s vami je nielen telefón


Keďže je telefón väčšinou s vami vo vrecku či položený v blízkosti, určite nájde svoje uplatnenie aj ako fotoaparát, ktorý máte neustále so sebou v pohotovosti. S rozlíšením 13 Mpx sa nemusíte báť, že vašim fotografiám budú chýbať detaily či ostrosť, ktorú obstará automatický focus. S LED prisvietením zaobstaráte kvalitné fotografie aj za horšieho svetla. Zabudovaným GPS zastúpi aj drahú navigáciu do auta či turistickej cesty, takže kedykoľvek budete mať pocit, že ste sa stratili, navigácia vám dá správny smer.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ Dotykový displej

Displej

Uhlopriečka displeja 5 " (12,7 cm)
Typ displeja IPS

Fotoaparát

Funkcie fotoaparátu Prisvetľovacia dióda

Pamäť a výkon

Typ pamäťovej karty Micro SDHC
Maximálna veľkosť pamäťovej karty 32 GB
Frekvencia procesora 1,3 GHz (1 300 MHz)

Software

Verzia operačného systému Android 4.4 KitKat
Kód:  DX225d1
Produktové číslo:  PSP5505DUOBLUE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06