Obnoviť stránku

Prestigio MultiPhone 5504 DUO čierny

4,7 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Prestigio MultiPhone 5504 DUO čierny

Elegantný inteligetný telefón Prestigio MultiPhone 5504 DUO kombinuje skvelý výkon, výbornú výbavu a priaznivú cenu. Nadchne všetkých, ktorí chcú rýchly mobilný telefón s množstvom funkcií. Užívateľov, ktorí požadujú maximálnu mobilitu poteší možnosť vloženia dvoch SIM kariet (SIM + microsite). Môžete v ňom mať vloženú súkromnú aj firemnú SIM kartu naraz a jednoducho medzi nimi prepínať, bez toho aby ste museli používať dva telefóny alebo karty zdĺhavo vymieňať.

Elegantný, ale napriek tomu stále lacný


Štvorjadrový procesor zaistí bezproblémový beh aj veľmi náročných aplikácií. Cez krásny 5" IPS displej dá vyniknúť modernému operačnému systému Google Android 4.4. Ten je navyše maximálne užívateľsky prívetivý a plný užitočných funkcií. Vďaka masívnemu pužívaniu tohto systému si do neho budete môcť stiahnuť tisíce aplikácií - kancelárskych, internetových i herných.
Na internet sa ľahko pripojíte cez všadeprítomné WiFi siete a kedykoľvek si tak skontrolujete vaše obľúbené sociálne siete alebo prichádzajúce emaily. Výhodou je aj navigačný modul GPS, ktorý vás navedie presne k cieľu. Nechýba ani integrovaný fotoaparát, ktorý disponuje rozlíšením 8 Mpx a prívetivým rozhraním na bleskové zachytenie momentky. Kamerku na prednej strane potom využijete napríklad na dnes veľmi obľúbeným videohovorom. Batéria dostala do vienka kapacitu 1950 mAh a dopraje vášmu novému prístroju veľmi peknú výdrž v praktickom živote.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ Dotykový displej

Displej

Uhlopriečka displeja 5 " (12,7 cm)
Typ displeja IPS

Fotoaparát

Funkcie fotoaparátu Prisvetľovacia dióda

Pamäť a výkon

Typ pamäťovej karty Micro SDHC
Maximálna veľkosť pamäťovej karty 32 GB
Frekvencia procesora 1,3 GHz (1 300 MHz)

Komunikácia a sieť

Dátové služby HSPA (3.5G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G)

Konektory a senzory

Konektory Jack (3,5 mm), USB micro

Software

Verzia operačného systému Android 4.4 KitKat
Kód:  DX225c1
Produktové číslo:  PSP5504DUOBLACK
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04