Obnoviť stránku

Prestigio MultiPhone 5430 čierny

3,8 14 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Prestigio MultiPhone 5430 čierny

Chcete dokonalého pomocníka, ktorý vám uľahčí komunikáciu a zároveň zabaví vo voľných chvíľach? Zbystrite, prichádza mobilný telefón Prestigio MultiPhone 5430 v elegantnom čiernom farebnom vyhotovení. Vďaka výkonnému procesoru Intel s podporou multitaskingu zvládnete veľa činností naraz. Písať e-mail alebo hrať vašu obľúbenú hru a súčasne pozerať nejaký film nikdy nebolo jednoduchšie. Všetko dianie si prezriete na dostatočne veľkom displeji s uhlopriečkou 10,9 centimetrov a dokonale verným podaním farieb.

Veľkou prednosťou tohto telefónu je fotoaparát s rozlíšením až 8 megapixelov a možnosťou natáčať video v HD kvalite. Svoje spomienky tak ľahko zaznamenáte, či už do internej pamäte, alebo na microSDHC kartu s kapacitou až 32 GB. S týmto telefónom budete môcť tiež ľahko prehrávať vaše obľúbené audio skladby, videá, alebo sa pripojiť cez Wi-Fi k internetu. Pre náruživých cestovateľov je telefón vybavený aj GPS navigáciou.

Intel Atom Procesor Z2420 s frekvenciou až 1,2 GHz
Výkonný procesor zaisťuje okamžitú reakciu telefónu na vaše požiadavky a zároveň sa postará o plynulé prezeranie webového obsahu alebo o neprerušovaný zážitok z pozerania videa v HD kvalite.

Multitasking
Spúšťajte viac aplikácií naraz a zrýchlite tým svoju prácu.

8 MP fotoaparát
Zachyťte jedinečné okamihy s 8MP fotoaparátom s funkciou automatického ostrenia. Fotiť môžete aj za zhoršených svetelných podmienok vďaka integrovanému LED blesku. Fotoaparát ponúka aj možnosť sekvenčného snímania až 8 snímok za sekundu alebo možnosť natáčať video v rozlíšení až Full HD.
Displej s verným podaním farieb
Vďaka 4,3" IPS displeju získate dokonale ostrý a jasný obraz. Displej ponúka fantastické pozorovacie uhly, hlboké čierne odtiene a verné farby.
 
Automatizovaný systém úspory energie
Nový systém riadenia spotreby procesorov Intel umožní nižšiu spotrebu energie a tým aj dlhšiu prevádzkovú dobu telefónu na jedno nabitie.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ Dotykový displej

Displej

Uhlopriečka displeja 4,3 " (10,92 cm)
Typ displeja IPS

Fotoaparát

Funkcie fotoaparátu Prisvetľovacia dióda

Pamäť a výkon

Typ pamäťovej karty Micro SDHC
Maximálna veľkosť pamäťovej karty 32 GB
Frekvencia procesora 1,2 GHz (1 200 MHz)

Komunikácia a sieť

Dátové služby EDGE (2.5G)
Typ hlavnej SIM karty Mini SIM

Konektory a senzory

Konektory Jack (3,5 mm), USB micro

Software

Verzia operačného systému Android 4.0 Ice Cream Sandwich
Kód:  DX220h2a
Produktové číslo:  PAP5430
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19