Obnoviť stránku

Prestigio MultiPhone 5400 DUO černý

4,1 14 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Prestigio MultiPhone 5400 DUO černý

MultiPhone 5400 DUO

MultiPhone 5400 DUO sa môže pochváliť rýchlym procesorom Quad Core, Elegantným spracovaním, kompaktným dizajnom, ktorý perfektne padne do vášho vrecka a skvele vystihne Váš štýl. MultiPhone 5400 DUO zobrazuje všetky moderné aplikácie na 4,0 (10,2 cm) palcovom display.

Design

Elegantný a kompaktný dizajn znamená, že perfektne padne do vášho vrecka a bude plne vyhovovať Vášmu štýlu. MultiPhone 5400 DUO má optimálne 4,0 "displej, ktorý Vás určite osloví svojou farebnosťou a pestrosťou.

Sústreďte sa

Snímajte obrázky pomocou 8-Mpx fotoaparátu s automatickým zaostrovaním, digitálnym zoomom a bleskom. Kvalita fotografií a videa je v HD kvalite, aby Vaše urobená médiá boli v čo možno tej najlepšej kvalite. Možno zhotovovať Vaše videá a fotografie iba jedným kliknutím.

Quad-core procesor

Výhodou použitia core procesora Vám dáva možnosť využitie maximálneho výkonu a rýchlosti, Bez značného vybíjanie batérie - možné spustiť viac aplikácií naraz, surfovať na webe s kratšou dobou načítania stránok, A spúšťanie stream videa bez väčších prieťahov. Procesor je asynchrónny, Čo znamená, že každé jadro je napájané nezávisle na sebe.

Wi-Fi

Pripojte MultiPhone 5400 DUO k internetu doma alebo kdekoľvek s prístupom na Wi-Fi hotspot. Môžete pristupovať k e-mailu, prezerať webové stránky a všetky svoje on-line služby na cestách.

Už sa nikdy nestratíte

PRESTIGIO MultiPhone 5400 DUO je plne kompatibilný s navigačnými systémami, Aproto môžete ihneď aktualizovať svoju polohu pomocou GPS. Užívatelia si môžu byť istí, že vždy dorazí do svojho cieľa. Sofistikovaný real-time pozicovač poskytuje vynikajúce prispôsobenie aktuálnej polohy, Presne a bez chýb - najmä v mestských oblastiach.

Ušetrite až 50 EURO

Prestigio Apps je najjednoduchší spôsob, ako zistiť, najhorúcejšie a špeciálne ponuky. Môžete ušetriť až 50 eur pri sledovaní špeciálnych ponúk.

Predinštalovaný Android 4.1 Jelly Bean

Zvýšte svoju výkonnosť s Android 4.1 Jelly Bean operačným systémom, ktorý umožňuje každodenné úlohy jednoduchšie než kedykoľvek predtým, a poskytne Vám veľa nových funkcií.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ Dotykový displej

Displej

Uhlopriečka displeja 4 " (10,16 cm)
Typ displeja TFT

Fotoaparát

Funkcie fotoaparátu Prisvetľovacia dióda

Pamäť a výkon

Typ pamäťovej karty Micro SDHC
Frekvencia procesora 1,2 GHz (1 200 MHz)

Komunikácia a sieť

Dátové služby UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G)
Typ hlavnej SIM karty Mini SIM

Konektory a senzory

Konektory Jack (3,5 mm), USB micro

Software

Verzia operačného systému Android 4.1 Jelly Bean
Kód:  DX220h1a
Produktové číslo:  PAP5400DUO
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19