Obnoviť stránku

Prestigio MultiPhone 5300 DUO biely

4,4 31 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Prestigio MultiPhone 5300 DUO biely

Dokonalý dizajn, špičkový výkon, neuveriteľné ostrý a verný obraz na displeji. Predstavuje sa vám Prestigio Multiphone 5300 s podporou DualSIM funkcie a v elegantnom bielom farebnom prevedení. S týmto telefónom si maximálne užijete komunikáciu i zábavu. Vďaka prepracovanému ovládaniu a operačnému systému Symbian sa s týmto telefónom rýchlo zžijete a využijete nespočet funkcií telefónu. Výkonnou jednotkou je superrýchly štvorjadrový procesor. O vizualizáciu sa postará 5,3" LCD displej s mimoriadne verným podaním farieb.

Svoje spomienky ľahko zaznamenáte vďaka 8 megapixelovému fotoaparátu na zadnej strane prístroja, ktorý je ešte doplnený 1,2 megapixelovým fotoaparátom na prednej strane určeným na videohovory. S týmto telefónom získate skvelého pomocníka nielen pre komunikáciu, ale aj pre spríjemnenie voľných chvíľ. Budete môcť prehrávať vaše obľúbené audio skladby, videá, alebo sa pripojiť cez Wi-Fi k internetu. Pre náruživých cestovateľov je telefón vybavený aj GPS navigáciou. Na čo všetko sa teda môžete tešiť?

4jádrový procesor
Získajte maximálny výkon, získajte maximálnu rýchlosť. Spúšťať viacero aplikácií naraz, surfovať rýchlo internetom alebo plynulo streamovať video bude tak ľahké. Procesor Qualcomm MSM825Q je asynchrónny, každé jadro je napájané nezávisle, takže spotrebuje len toľko energie, koľko skutočne spotrebuje. Predĺži sa tak významne výdrž batérie.

HD Ready displej
Displej s vysokou hustotou pixelov zaručuje ostrý obraz a vynikajúci jas pri živom podaní farieb.

Lepšia grafika
Vďaka Jadru Adreno 203 získate dokonalý zážitok z hrania 3D hier.
Extrémna kapacita batérie
Zaistite si dostatočný zdroj energie pre hranie hier, počúvanie hudby, alebo prehrávanie videa. Vďaka batérii s kapacitou 2100 mAh všetko zvládnete bez nutnosti neustále telefón dobíjať.
8-megapixelový fotoaparát
Zachyťte neuveriteľné momentky zo života vrátane všetkých detailov, a to aj za zlých svetelných podmienok vďaka LED blesku.
Nekonečné počúvanie hudby
So vstavaným prehrávačom môžete počúvať vaše obľúbené audio súbory, ukladať ich môžete na micro SD kartu s kapacitou až 32 GB.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ Dotykový displej

Displej

Uhlopriečka displeja 5,3 " (13,46 cm)
Typ displeja TFT

Fotoaparát

Funkcie fotoaparátu Prisvetľovacia dióda

Pamäť a výkon

Typ pamäťovej karty MicroSD
Frekvencia procesora 1,2 GHz (1 200 MHz)

Komunikácia a sieť

Dátové služby HSPA (3.5G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G)
Typ hlavnej SIM karty Mini SIM

Konektory a senzory

Konektory Jack (3,5 mm), USB micro

Software

Verzia operačného systému Android 4.1 Jelly Bean
Kód:  DX220g4b
Produktové číslo:  PAP5300DUOWHITE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11