Obnoviť stránku

Prestigio MultiPhone 5044 DUO čierny

4,4 67 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Prestigio MultiPhone 5044 DUO čierny

Chytrý telefón s elegantným dizajnom a výkonným hardvérom je ideálnou voľbou pre všetkých, ktorí chcú rýchly mobilný telefón s množstvom funkcií. Ponúkne špičkový 5" IPS displej s jemným rozlíšením a krásnymi živými farbami, operačný systém Android 4.2, GPS navigáciu a vysokú kapacitu batérie pre dlhú výdrž. Užívateľov požadujúcich maximálnu mobilitu poteší možnosť vloženia dvoch SIM kariet. Nechýba ani výborný fotoaparát disponujúci rozlíšením 8 Mpx.
O svižný chod systému sa postará štvorjadrový procesor s frekvenciou 1,2 GHz, ktorému napomáha celý 1 GB pamäte RAM a silné grafické jadro v podobe PowerVR SGX544. Obľúbené aktivity ako je surfovanie po internete, sledovanie videí na YouTube, hranie hier alebo prezeranie obrázkov tak bude maximálne rýchle, plynulé a zábavné. Užívajte si žiarivých farieb displeja s pokročilou technológiou IPS a detailným rozlíšením 1280 x 720 pixelov. Úžasný vizuálny zážitok dopĺňajú široké pozorovacie uhly a výborná čitateľnosť na slnku. Ak máte dve telefónne čísla a nebaví vás už so sebou nosiť dva mobily, je pre vás toto zariadenie priamo vyslobodením. Môžete v ňom mať vloženú súkromnú aj firemnú SIM kartu naraz a jednoducho medzi nimi prepínať.
Využívajte všetky výhody moderného operačného systému Android vo verzii 4.2 Jelly Bean. Oproti svojim predchodcom priniesol lepšiu rýchlosť, stabilitu, veľa vizuálnych zmien a tiež napríklad širšie spektrum podporovaných video formátov. Po pripojení k internetu cez dátový tarif operátora alebo Wi-Fi získate tiež prístup k tisícom aplikácií a hier na portáli Google Play a zábava tak môže začať.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ Dotykový displej

Displej

Uhlopriečka displeja 5 " (12,7 cm)
Typ displeja IPS

Fotoaparát

Funkcie fotoaparátu Prisvetľovacia dióda

Pamäť a výkon

Typ pamäťovej karty MicroSD
Maximálna veľkosť pamäťovej karty 32 GB
Frekvencia procesora 1,2 GHz (1 200 MHz)

Komunikácia a sieť

Dátové služby HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G)
Typ hlavnej SIM karty Mini SIM

Konektory a senzory

Konektory Jack (3,5 mm), USB micro

Software

Verzia operačného systému Android 4.2 Jelly Bean
Kód:  DX220g2c
Produktové číslo:  PAP5044DUO
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09