Obnoviť stránku

Prestigio MultiPhone 4055 DUO černý

4,1 97 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Prestigio MultiPhone 4055 DUO černý

Elegantný chytrý telefón Prestigio MultiPhone 4055 DUO bežiaci na obľúbenom operačnom systéme Google Android kombinuje skvelý výkon, výbornú výbavu a priaznivú cenu. Nadchne všetkých, ktorí chcú rýchly mobilný telefón sa množstvom funkcií a tiež užívateľov požadujúcich maximálnu mobilitu vďaka možnostivloženie dvoch SIM kariet. Môžete tak jednoducho prepínať medzi súkromnú a firemnú SIM kartou, Bez toho aby ste museli používať dva telefóny alebo karty zdĺhavo vymieňať.

Na zábavu všetkého druhu


Pripravte sa na dychberúci výkon a zabudnite na zasekávanie systému či pomalý beh aplikácií. High-endový dvojjadrový procesor využívajúce Cortex A9 jadra a silnú grafickú časť PowerVR SGX 5. radu si poradí s plynulým surfovaním na internete, hraním moderných hier a tiež sa sledovaním HD videí.




Systém plný prekvapení


Využívajte všetky výhody operačného systémuAndroid Jelly Bean. Oproti svojim predchodcom priniesol lepšiu rýchlosť, stabilitu, mnoho vizuálnych zmien a počet aplikácií a hier na portáli Google Pla ysa každým dňom rozrastá. Spoznajte operačný systém, ktorý v súčasnosti patrí medzi tie najobľúbenejšie.



Farebný svet

Prednej strane telefónu Prestigio dominuje 4 "displej s jemným rozlíšením a schopnosťou zobraziť viac než 16 miliónov farieb. Široké pozorovacie uhly a vylepšené farebné podanie vám umožní sa s obsahom podeliť aj s ostatnými a vďaka jeho veľkej ploche je všetka zábava s telefónom ešte intenzívnejší.




Celý svet v mobile


8 megapixelový fotoaparát s LED diódou a možnosťou natáčať HD videa vám umožní zachytiť dianie okolo vás a to aj v zhoršených svetelných podmienkach. V kombinácii rýchlym s dvojjadrovým procesorom je fotografovanie naviac zábavné a neuveriteľne rýchle.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ Dotykový displej

Displej

Uhlopriečka displeja 4 " (10,16 cm)

Fotoaparát

Funkcie fotoaparátu Prisvetľovacia dióda

Pamäť a výkon

Typ pamäťovej karty Micro SDHC
Frekvencia procesora 1,2 GHz (1 200 MHz)

Komunikácia a sieť

Typ hlavnej SIM karty Mini SIM

Konektory a senzory

Konektory Jack (3,5 mm), USB micro

Software

Verzia operačného systému Android 4.1 Jelly Bean
Kód:  DX220a1a
Produktové číslo:  PAP4055DUO
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16