Obnoviť stránku

Prestigio Multipad PMP7280C3G DUO černý

4,5 15 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Prestigio Multipad PMP7280C3G DUO černý

Prestigio MultiPad PMP7280C3G DUO je zástupcom novej generácie tabletov Prestigio, vďaka ktorým si môžete naplno užiť video, hudbu, obrázky a e-knihy. Štíhle telo v sebe ukrýva mnoho zaujímavého. Podstatnú časť čelné plochy zaberá osempalcový IPS LCD displej s rozlíšením1024x768pixelov. Vďaka kapacitné technológii je veľmi ľahko a presne ovládateľný.
Vnútri tabletu tepe dvojjadrový procesorArm Cortex A9, Ktorý spoločne s1 GBoperačnej pamäte RAM zabezpečuje rýchly chod operačného systému Google Android vo verzii 4.0 Ice Cream Sandwich. Kvalitná grafická karta vám dovolí si užiť hranie hier a prehrávanie filmov. Obchod Google Play Vám potom ponúkne nespočetné množstvo aplikácií, o ktoré si môžete svoj tablet obohatiť. Mnoho aplikácií je už ale predinštalované. Interná pamäť narástla na8 GBa možno ju rozšíriť o pamäťové karty microSD.
Tablet je doslova stvorený na prehliadanie internetu a vďaka podpore3GaWi-Fisa k nemu hravo pripojíte. Jednoducho z neho tak urobíte svoju mobilnú kanceláriu. SBluetoothvo verzii 4.0 sa hravo prepojíte s inými zariadeniami,GPSmodul vám uľahčia orientáciu a umožní používať tablet ako navigáciu. Zadná kamera má rozlíšenie snímača 2 MPx a správne zaostrí vďaka autofokusu. K dispozícii je tiež čelná kamera, ktorá je určená pre videohovory. Dlhý chod zariadenia zabezpečuje batéria s kapacitou 4600 mAh. Súčasťou balenia je elegantné kožené puzdro.

Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 8 " (20,32 cm)
Rozlíšenie HD 1024 × 768

Úložisko

Kapacita úložiska 8 GB
Typ pamäťovej karty SDHC

Komunikácia a sieť

Bezdrôtové technológie WiFi, Bluetooth, GPS

Konektory a senzory

Konektory tabletu micro USB 2.0, Výstup na slúchadlá (3,5mm jack)
Senzory Pohybový senzor

Fotoaparát

Výdrž a výkon

Model procesora ARM Cortex A9

Softvér

Operačný systém Google Android
Verzia operačného systému Android 4.0 Ice Cream Sandwich

Konštrukcia a farba

Výška 158 mm (15,8 cm)
Šírka 204 mm (20,4 cm)
Hĺbka 9,3 mm (0,93 cm)
Hmotnosť 450 g (0,45 kg)
Farba Čierna
Kód:  DX276r6a
Produktové číslo:  PMP7280C3G_BK_DUO
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13