Obnoviť stránku

Prestigio Multipad PMP7280C DUO bílý

4,1 9 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Prestigio Multipad PMP7280C DUO bílý

Ľahký, tenký a napriek tomu výkonný tablet Prestigio poskytujúca kompletný internetový i multimediálne servis a funkcie, ktorý by používateľ mohol potrebovať na cestách. Je postavený na 8 "displeji , A tak vás môže ľahko sprevádzať kamkoľvek. Displej typu IPS vám prinesie špičkové zobrazenie s živými farbami. K tomu bude obraz viditeľný bez veľkého skreslenia aj pri pohľade z boku. Naplno si tak užijete všetok obsah kdekoľvek. Na prenášanie je dodávané parádny kožené púzdro .
Tento obsah uložíte do pamäte veľkosti 8 GB . Prípadne možno priestor obohatiť pamäťovou kartou Micro SDHC , Takže si so sebou vezmete celé zbierky hudby, ale aj videí. Samozrejmosťou sú obľúbené protokoly UPnP pre streamovanie videa, hudby i fotografií. Nemusíte tak mať všetko nutne v pamäti tabletu, ale využijete aj dát z iných počítačov.
Operačný systém Google Android 4.1 poskytne plne prispôsobiteľné prostredie. Kompatibilných aplikácií je naozaj veľké množstvo, a tak nechýba k stiahnutiu kancelársky softvér, multimediálne prehrávače, ale aj hry. Všetko pobeží ako po masle s dvojjadrovým procesorom Rockchip RK3066 obsahujúce štvorjadrovou grafiku Mali 400 ! Vo výbave nájdeme G-Sensor, kameru z oboch strán a pre pripojenie do siete internet je zabudovaná bezdrôtová karta WiFi s rýchlym prenosom.

Parametre a špecifikácia

Výdrž a výkon

Grafický čip Mali-400

Softvér

Operačný systém Google Android
Kód:  BFRP1DX276r7
Produktové číslo:  PMP7280C_WH_DUO
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12