Obnoviť stránku

Prestigio Multipad PMP5780D DUO

4,1 50 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Prestigio Multipad PMP5780D DUO

Tento tablet je kompromisom medzi veľkými 10 "tablety a menšími 7" tablety. Tablet si necháva malé rozmery, Ale napriek tomu umožňuje dostatočne komfortnú prácu. Je dodávaný s operačným systémom Google Android 4.1 Jelly Bean. Pre pohodlné používanie slúži priestranný displej s uhlopriečkou 8 " a rozlíšením 1024 × 768 obrazových bodov.
O plynulý chod systému a aplikácií sa stará dvojjadrový procesor taktovaný na frekvencii 1,6 GHz. Operačná pamäť o veľkosťou 1 GB umožňuje mať na pozadí spustených veľa aplikácií zároveň. Pre vaše dáta je k dispozícii dostatočne veľká vnútorná pamäť s kapacitou 16 GB, Ktorú možno v prípade potreby rozšíriť pamäťovými kartami Micro SDHC až o ďalších 32 GB.
Súčasťou výbavy je tiež fotoaparát s rozlíšením 5 Mpx. Pre komunikáciu s priateľovi možno okrem hlasu použiť aj obraz, vďaka prednej kamere s rozlíšením 0,3 Mpx. Pre pripojenie slúchadiel je pripravený 3,5 mm jack konektor. Napájanie zabezpečuje akumulátor s kapacitou 4400 mAh.
Kód:  DX276r3
Produktové číslo:  PMP5780D_DUO
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09