Obnoviť stránku

Prestigio Multipad PMP5770D DUO

4,2 133 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Prestigio Multipad PMP5770D DUO

Ľahký, tenký a napriek tomu výkonný tablet Prestigio poskytujúca kompletný internetový i multimediálne servis a funkcie, ktorý by používateľ mohol potrebovať na cestách. Je postavený na7 "displeji, A tak vás môže ľahko sprevádzať kamkoľvek. Displej jetypu IPS, Čo vám prinesie špičkové zobrazenie s živými farbami. K tomu bude obraz viditeľný bez veľkého skreslenia aj pri pohľade z boku. Naplno si tak užijete všetok obsah kdekoľvek. Na prenášanie je dodávané parádny puzdro.
Tento obsah uložíte do pamäte veľkosti16 GB. Prípadne možno priestor obohatiť pamäťovou kartouMicro SDHC, Takže si so sebou vezmete celé zbierky hudby, ale aj videí. Výhodou tohto tabletu je ajmicro USB host konektor, S ktorým cez dodaný kábel pripojíte aj flashdisky, externé disky, myši, klávesnice, ale aj 3G modem. Samozrejmosťou sú obľúbenéprotokoly UPnPpre streamovanie videa, hudby i fotografií. Nemusíte tak mať všetko nutne v pamäti tabletu, ale využijete aj dát z iných počítačov.
Navyše operačný systémGoogle Android 4.0poskytne plne prispôsobiteľné prostredie s obchodom Google Play, kde nájdete ďalšie žiadané aplikácie. Aplikáciou je naozaj veľké množstvo, a tak nechýba k stiahnutiu kancelársky softvér, multimediálne prehrávače, ale aj hry. Vo výbave nájdemeG-Sensor,kameru z oboch strána pre pripojenie do siete internet je zabudovaná bezdrôtová kartaWiFipodporujúce moderné protokoly rýchlej komunikácii.

Kód:  DX276n
Produktové číslo:  PMP5770D_DUO
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09