Obnoviť stránku

Prestigio MultiPad 4 Quantum 9.7 | PMP5297C QUAD

4,0 24 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Prestigio MultiPad 4 Quantum 9.7 | PMP5297C QUAD

Nápadne tenký, cenovo dostupný a napriek tomu nadmieru výkonný tablet Prestigio. Poskytuje kompletný internetový i multimediálny servis a funkcie, ktoré by používateľ mohol potrebovať na cestách. Jeho stredobodom je 4jádrový procesor s 2GB operačnej pamäte a 4jádrová grafika. Displej je extra jemný panel IPS, čo prinesie špičkové zobrazenie s živými farbami a úžasnou ostrosťou. K tomu bude obraz viditeľný bez skreslenia aj pri pohľade z boku. Naplno si tak užijete všetok obsah kdekoľvek.
Tento obsah uložíte do pamäte veľkosti 8 GB. Prípadne možno priestor obohatiť pamäťovou kartou Micro SD, takže si so sebou vezmete celé zbierky hudby, ale aj videí. Výhodou tohto tabletu je aj micro USB host konektor, s ktorým cez dodaný kábel pripojíte aj flashdisky, externé disky, myši, klávesnice, ale aj 3G modem. Vďaka Mini HDMI prenesiete obraz v bezchybnej kvalite aj do vašej televízie, čím dokáže zastúpiť multimediálny prehrávač.
Navyše operačný systém Google Android 4.2 poskytne plne prispôsobiteľné prostredie s obchodom Google Play, kde nájdete ďalšie žiadané aplikácie. Aplikácií je naozaj veľké množstvo, a tak nechýba k stiahnutiu kancelársky softvér, multimediálne prehrávače, ale aj hry. Vo výbave nájdeme G-Sensor, kameru z oboch strán a pre pripojenie do siete internet je zabudovaná bezdrôtová karta WiFi podporujúca moderné protokoly rýchlej komunikácii.

Kód:  DX276r42
Produktové číslo:  PMP5297C_QUAD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09