Obnoviť stránku

Prestigio MultiPad Muze 5001 3G sivý Dual-SIM

4,3 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Prestigio MultiPad Muze 5001 3G sivý Dual-SIM

Svet plný zábavy

Počúvajte svoje obľúbené hudobné skladby, sledujte filmy, hrajte hry alebo surfujte po internete na novom 10.1-palcovom tablete Prestigio Moze 5001 3G. Tento tablet je ideálny na prácu aj zábavu.


Rozlišení

Úžasný obraz s HD rozlíšením

Užite si mimoriadne ostrý obraz na 10.1" IPS displeji s rozlíšením HD 1280 x 800 px, s vynikajúcim pomerom kontrastu a jasnými farbami. Vychutnajte si filmy, hry, nakupujte online, ukážte svoje prezentácie alebo čítajte svoje knihy.


Dostačujúci výkon

Dosiahnite najvyššie rýchlosti s procesorom Quad Core ARM Cortex A7 taktovaným na 1.3GHz s chipsetom MediaTek MT8382. Užite si rýchlejšie načítanie webových stránok, vyšší výkon aj pri náročnejších aplikáciách, multitasking a vysoko kvalitný herný zážitok pri nižšej spotrebe energie. Kombinuje grafickú kartu Mali 400MP2 a 1GB RAM, presvedčí tak o multimediálnych vlastnostiach a poskytne vysoko kvalitný herný zážitok.

Výkon

Aplikace

Veľa užitočných aplikácií

Vychutnajte si všetky výhody zariadenia so systémom Android. Prestigio MultiPad prichádza tiež s množstvom užitočných aplikácií. Prestigio MultiStore ponúka veľa aplikácií zadarmo alebo špeciálne ponuky. Môžete tiež sťahovať z viac než 1,000,000 aplikácií na Google Play.


Priestor pre vašu zábavu

Na všetky svoje multimediálne súbory využite 8 GB vnútornej pamäte, ktorú možno rozšíriť až 32 GB pamäťovou kartou. Môžete tiež ľahko pripojiť svoje USB. S Prestigio MultiCloud dostanete 200 GB úložného priestoru cloud dostupného kdekoľvek a kedykoľvek.

Paměť telefonu

Webkamera

Zostaňte v kontakte

Zostaňte v kontakte so svojimi priateľmi, rodinou aj obchodnými partnermi vďaka prednej webovej kamere na videohovory. Snímajte fotografie a nahrávajte videá svojich jedinečných okamihov pomocou zadného fotoaparátu s rozlíšením 2Mpx a jednoducho ich zdieľajte na svojich sociálnych sieťach.


Bezdrôtové pripojenie

Vďaka technológii Bluetooth môžete ľahko vymieňať svoje dáta s ostatnými. Pripojte bezdrôtové zariadenia ako sú slúchadlá alebo reproduktory a vychutnajte si zážitok zo svojej hudby a obsahu na cestách alebo v pohodlí vášho domova.

Bluetooth

GPS

Asistent na cestách

Vezmite si MultiPad so sebou na cestu a vďaka vstavanému GPS prijímaču ho použite napríklad ako GPS navigátor. Je tiež vybavený vstavaným FM rádiom, takže si môžete vypočuť svoje obľúbené rozhlasové stanice, nech už ste kdekoľvek, a vaša cesta bude ešte príjemnejšia.


Rýchle pripojenie

Užite si internet kdekoľvek a kedykoľvek s vysokorýchlostným 3G pripojením, ktoré poskytuje rýchly prístup k všetkému, čo potrebujete na cestách. Po vložení SIM karty môžete telefonovať a posielať správy.

3G

Dual SIM

Dual SIM

Dual SIM vám umožní využívať dve rôzne SIM karty naraz. Môžete mať dve čísla, napríklad jedno na podnikanie a druhé pre osobné použitie.


Dlhá výdrž batérie

Výkonná batéria 7000mAh teraz vydrží pracovať dlhšie s možnosťou dobíjania cez micro USB port a poskytne vám tak extra mobilitu.

Výdrž baterie

Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 10,1 " (25,65 cm)
Rozlíšenie HD 1280 × 800

Úložisko

Kapacita úložiska 8 GB
Typ pamäťovej karty MicroSD
Max. veľkosť pamäťovej karty 32 GB (32 768 MB)

Komunikácia a sieť

Bezdrôtové technológie WiFi, Bluetooth, GPS

Konektory a senzory

Konektory tabletu micro USB 2.0, Výstup na slúchadlá (3,5mm jack)

Fotoaparát

Výdrž a výkon

Model procesora ARM Cortex A7
Grafický čip Mali 400MP

Softvér

Operačný systém Google Android
Verzia operačného systému Android 4.4 KitKat

Konštrukcia a farba

Výška 160,7 mm (16,07 cm)
Šírka 260,6 mm (26,06 cm)
Hĺbka 9,6 mm (0,96 cm)
Hmotnosť 590 g (0,59 kg)
Farba Sivá
Kód:  PSGT0501
Produktové číslo:  PMT5001_3G_C_DG
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06