Obnoviť stránku

Prestigio MultiPad 4 Ultimate 10.1 3G | PMP7100D3G Quad

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Prestigio MultiPad 4 Ultimate 10.1 3G | PMP7100D3G Quad

Užívajte si videá, hudbu, graficky krásne hry a buďte na internete s tabletom Ultimate 4 ako doma. Vďaka 3G modemu a WiFi môžete byť pripojení k internetu takmer bez obmedzenia a komunikovať so svojimi priateľmi, alebo surfovať po vašich obľúbených stránkach. 10 "MVA displej s LED podsvietením je zárukou dobrých pozorovacích uhlov. Oproti klasickému TFT displeji dosahuje oveľa lepšej čitateľnosti na slnku , Vierohodnejšie podanie čiernej a celkovo živších farieb .
V samotnom srdci tabletu tepe 4jádrový mikroprocesor taktovaný na vysokej frekvencii. Všetky aplikácie tak budú maximálne svižné a systém bude fungovať bez zbytočných spomalenia. Grafická karta Mali-400 si hravo poradí s 3D akceleráciou ako prostredie systému Android, tak náročných hier. S takýmto základom spoznáte kúzlo operačného systému Android 4.2 Jelly Bean , Pretože získate prístup k tisícom aplikácií a hier , Ktoré si do vášho zariadenia môžete stiahnuť.
Komunikujte so svojimi priateľmi po celom svete pomocou programu Skype, hrajte online hry alebo chatujte - všetko je povolené. Prehrávajte si na televíziu Full HD videa cez mini HDMI rozhranie v maximálnej digitálnej kvalite. Pre ich uloženie vám poslúži zabudovaná 16 GB NAND pamäť , Ktorú môžete ďalej rozšíriť micro SD kartami. Pripojte si k tabletu prenosný flash disk, USB klávesnicu alebo myš vďaka podpore USB OTG (On the Go).

Kód:  DX276w4
Produktové číslo:  PMP7100D3G_QUAD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11