Obnoviť stránku

Prestigio MultiPad 2 Pro Duo 7.0 čierny

3,6 14 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Prestigio MultiPad 2 Pro Duo 7.0 čierny

Multidotykový tablet, ktorý vo svojej cenovej kategórii príjemne prekvapí krásnym dizajnom, vysokým výkonom a jemnosťou displeja. Prestigio MultiPad 2 Pro Duo 7.0 je vybavený dvojjadrovým vysokotaktovaným procesorom ARM Cortex-A9 a dvojjadrovou grafikou Mali-400 MP. Spolu s asistujúcou 1 GB operačnou pamäťou a technológiou  OpenGL vám prinesie zážitok z videa vo Full HD a hlavne pri hraní dynamických 3D hier. Krištáľový obraz je premietaný na 7" IPS panelu, ktorý dokáže zobraziť jasné a živé farby.
Tablet je poháňaný systémom Google Android 4.1 s možnosťou upgradu na vyššiu verziu. Ten ponúkne ľahké a rýchle grafické rozhranie a rad užitočných aplikácií. Vďaka WiFi konektivite sa ľahšie pripojíte na internet a môžete byť v kontakte s vašimi priateľmi či rodinou. Na videohovory cez Skype využijete prednú webkameru a na zachytenie zvláštnych okamihov poslúži 2 MPx fotoaparát. Vaše fotky či videá potom ľahko pošlite na sociálne siete.
Aj cez vysokú kapacitu batérie, ktorá vydrží dlhé hodiny, si tablet udržal tenké a kompaktné rozmery v elegantnom hliníkovom tele s moderným dizajnom. Spolu s tabletom dostanete aj štýlové kožené puzdro na bezpečné prenášanie.

Kód:  DX276l2c
Produktové číslo:  PMP5670C_BK_DUO
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11