Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Prestigio Grace S7 LTE

5 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Prestigio Grace S7 LTE

Vlastnosti telefónu

152 mm

Prestigio Grace S7 LTE

78 mm

Prestigio Grace S7 LTE

8,7 mm

Hmotnosť telefónu: 180 g

Uhlopriečka displeja

5,5"

Uhlopriečka displeja

Typ operačného systému

Android 7

Typ operačného systému

Výdrž batérie

5 000 mAh

Kapacita batérie

Micro SIM

Micro SIM

Typ SIM karty

Rozmery

78 × 152 × 8,7 mm

Rozmery telefónu (Š × V × H)

Vnútorná pamäť

16 GB

Vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

13 Mpx + 8 Mpx

Fotoaparát

Pripojenie

LTE

Najrýchlejší internet

SD karta

MicroSDHC

Slot na pamäťové karty

Váha

180 g

Hmotnosť telefónu

Prestigio Grace S7 LTE Gold je 5,5" telefón, ktorý patrí do strednej výkonnostnej triedy. Ponúka štvorjadrový procesor a 2 GB operačnú pamäť RAM. Telefón je svižný, jeho systém Android 7.0 je doladený podľa starších verzií a vyznačuje sa veľkou stabilitou a mnohými novými funkciami. Medzi ne patrí napríklad aj funkcia Multi-Window, vďaka ktorej môžete pracovať v dvoch aplikáciách naraz. Na vaše dáta a systém je k dispozícii 16 GB interná pamäť s možnosťou rozšírenia až o 32 GB cez microSD karty. Telefón vydrží fungovať na jedno nabitie dva dni, a to vďaka veľkej 5 000 mAh batérii, ktorá sa nabíja maximálne 3 hodiny s dodávanou 2,1 A nabíjačkou.

Kľúčové vlastnosti telefónu Prestigio Grace S7 LTE

  • Funkcia DUAL-SIM
  • Veľký displej s HD rozlíšením
  • Batéria s kapacitou 5 000 mAh
  • Najnovší operačný systém Android 7.0
  • Automatické zaostrovanie
  • Podpora rýchleho internetu 4G LTE

Veľký displej s HD rozlíšením

Prednej časti telefónu S7 dominuje 5,5" IPS displej s rozlíšením 1 280 × 720 px. Displej je dobre viditeľný aj na priamom slnku a vďaka technológii IPS má vynikajúce pozorovacie uhly. Displej je chránený tvrdeným sklom, ktoré odolá poškriabaniu aj prípadným nárazom. Nad displejom sa nachádza hlasný reproduktor na telefonovanie a dvojica senzorov.

Fotoaparát s vynikajúcim bleskom

Smartfón Prestigio Grace S7 LTE disponuje celkovo dvoma fotoaparátmi. Na ľavej strane prednej časti telefónu sa nachádza predná kamera s rozlíšením 8 Mpx. Tá má široký uhol záberu, takže sa na fotografiu zmestia všetci vaši priatelia. Naopak, na zadnej strane telefónu je fotoaparát s rozlíšením 13 Mpx. Vďaka automatickému zaostrovaniu sa nemusíte o nič starať, stačí len stlačiť spúšť. Fotografie sú ostré a plné farieb. Vďaka špeciálnemu Quad-LED blesku môžete fotografovať či natáčať aj v zhoršených svetelných podmienkach.

Kód:  PAP050a3
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09