Obnoviť stránku

Práčky spredu plnené WHIRLPOOL

Práčky Whirlpool

Moderné vpredu plnené práčky Whirlpool

Uľahčite si chod domácnosti s modernou práčkou značky Whirlpool. Zaujme vás nadčasový dizajn, vďaka ktorému získa váš domov moderný prvok v podobe automatickej práčky. Samozrejmosťou je tichý chod s minimom vibrácií, takže vás nebude rušiť, nech už ju umiestnite do akejkoľvek miestnosti. Práčky s predným plnením značky Whirlpool sú riadené modernou technológiou 6. zmysel, ktorá dokáže sama určiť program prania a zároveň ho nastaví tak, aby pranie bolo čo najšetrnejšie na spotrebu vody aj elektrickej energie.

Práčky Whirlpool Supreme Silence

Rad Supreme Silence

Zažite doma počas pracieho cyklu maximálne ticho s práčkou Whirlpool radu Supreme Silence. Práčka je vybavená ZenMotorom, ktorý je upevnený priamo na bubon a tým zaisťuje vynikajúce výsledky prania pri nízkej hlučnosti a vibráciách. Špeciálna konštrukcia bočných stien minimalizuje vibrácie pri otáčaní bubna a znižuje tým šírenie hluku. Tichá práčka radu Supreme Silence disponuje dokonca extra tichým programom, vďaka ktorému o práčke nebudete ani vedieť. Samozrejmosťou je aj inteligentná pokročilá technológia 6. zmysel, ktorá zaisťuje vynikajúci výkon s vysokými úsporami. Integrovaný je aj automatický dávkovací systém.



Spresniť parametre
22 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17