Obnoviť stránku

Power Plate MINI+

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Power Plate MINI+

Masážna pištoľ Power Plate MINI+ je ideálnym nástrojom na relaxačnú a regeneračnú masáž. Vďaka kompaktnému dizajnu sa veľmi ľahko prenáša, takže si ju môžete vziať so sebou na tréning, preteky aj na cesty. Masážna pištoľ Power Plate MINI+ uvoľňuje napäté a stuhnuté svaly, urýchľuje zahriatie a regeneráciu po cvičení a podporuje prietok krvi. Súbežne zlepšuje rozsah pohybu a znižuje bolesť svalov. Súčasťou masážnej pištole sú 2 hlavice, ktoré môžete používať podľa potreby. Masážna pištoľ Power Plate MINI+ ponúka 4 rýchlostné stupne od 1 800 do 4 300 vibrácií za za minútu. Vďakakvalitnej lítiovej batérii môže pištoľ na jedno nabitie fungovať až 5 hodín. Masážna pištoľ sa po 10 minútach prevádzky automaticky vypne, čím sa spoľahlivo zabráni poškodeniu svalov. Masážna pištoľ Power Plate MINI+ sa dodáva s praktickou taškou na prenášanie.

Kľúčové vlastnosti masážnej pištole Power Plate MINI+

  • Poskytuje relaxačnú a regeneračnú masáž
  • Power Plate MINI+ vyniká kompaktnými rozmermi
  • Uvoľní napäté a stuhnuté svaly, urýchľuje zahriatie aj regeneráciu po cvičení
  • Masážna pištoľ Power Plate MINI+ zlepšuje rozsah pohybu a znižuje bolesť svalov
  • Produkuje 1 800 až 4 300 vibrácií za minútu
  • Po 10 minútach činnosti sa automaticky vypne
  • Masážna pištoľ Power Plate MINI+ ponúka 4 úrovne rýchlosti
  • Lítiová batéria ju udrží v prevádzke na jedno nabitie až 5 hodín
  • Masážna pištoľ Power Plate MINI+ s 2 hlavicami
  • Balenie obsahuje praktické puzdro
  • Farebné vyhotovenie: čierne

Kvalitná batéria zaručí dlhú výdrž

Masážna pištoľ Power Plate MINI+ je vybavená kvalitnou lítiovou batériou na dlhú výdrž až 5 hodín na jedno nabitie. Pištoľ na prvý pohľad zaujme precíznym spracovaním a elegantným dizajnom v čiernej farbe. Kompaktné rozmery masážnej pištole Power Plate MINI+ zaručujú pohodlnú manipuláciu a k dispozícii je aj praktická taška na prenášanie.

Power Plate MINI+ má nastaviteľné rýchlosti

Vďaka 4 nastaviteľným rýchlostiam v rozsahu od 1 800 do 4 300 otáčok za minútu možno masážnu pištoľ Power Plate MINI+ nastaviť na akúkoľvek rýchlosť. Masážna pištoľ Power Plate MINI+ spoľahlivo uvoľňuje svaly a urýchľuje regeneráciu, zlepšuje celkový rozsah pohybu a znižuje bolesť svalov.

Masážna pištoľ Power Plate využíva vysokokvalitné masážne hlavice

Masážna pištoľ Power Plate MINI+ je vybavená dvoma hlavicami, ktoré možno podľa potreby ľahko vymeniť. Vďaka funkcii automatického vypnutia po 10 minútach je používanie pištole mimoriadne bezpečné a nehrozí poškodenie svalov. Pohodlné a pevné uchopenie masážnej pištole Power Plate MINI+ zabezpečuje praktická ergonomická rukoväť.


Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Masážna pištoľ

Napájanie

Napájanie Cez USB kábel

Funkcie

Počet hlavíc 2
Počet rýchlostí 4

Vlastnosti

Amplitúda 8 mm
Výdrž 5 h
Hmotnosť 435 g

Batéria a nabíjanie

Kapacita batérie 2 400 mAh
Doba nabíjania 3,5 h
Kód:  SPTper0005
Produktové číslo:  62PG-900-09

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18