Obnoviť stránku

Polk Reserve R600 čierny (1 ks)

- 1 ks
5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
784,90 €

Polk Reserve R600 čierny (1 ks)

Elegantný a štíhly čierny reproduktor Polk hrá dobre v stereofónnom páre aj sám v rámci priestorového systému

Čierny reproduktor Polk Reserve R600 prevzal to najlepšie z vlajkového radu reproduktorov Legend. Práve vďaka tomu si doprajete skvelé ozvučenie. Polk Reserve R600 je ideálny na dvojkanálové počúvanie aj viackanálový 3D zvuk. Precízne dielenské spracovanie v sebe ukrýva aj množstvo zvukových inovácií. Priečnym vystužením skrine reproduktora Polk sa efektívne eliminuje vnútorná rezonancia. Pomocou zaoblených vnútorných rohov sa zvuk lepšie rozptyľuje do širokého okolia s minimálnou difrakciou. Reproduktor Polk Reserve R600 disponuje 200 W výkonom a chváli sa certifikáciou Hi-Res Audio. Doprajete si tak čistú a detailnú vysokofrekvenčnú odozvu. Vďaka minimálnej podpore 38 kHz reproduktor prehráva aj najnovšie súbory Hi-Res Audio so zlepšeným zvukovým rozšírením (DSD, FLAC, WAV, ALAC, alebo MQA). Reproduktor Polk Reserve je kompatibilný s výškovými modulmi Reserve R900

Kľúčové vlastnosti reproduktora Polk Reserve R600, čierny

  • Certifikácia pre Hi-Res Audio až do 38 kHz (DSD, FLAC, WAV, ALAC, alebo MQA)
  • Reproduktor Polk Reserve R600 je ideálny na dvojkanálové počúvanie aj viackanálový 3D zvuk
  • Dvojpásmový pasívny reproduktor s výkonom 200 W
  • Elegantné štíhle čierne vyhotovenie so zaoblenými rohmi
  • Stabilná základňa so štyrmi protišmykovými nôžkami
  • Patentovaný X-Port eliminuje nežiaduci hluk pri rýchlom prechode vzduchu
  • 1× 1“ výškový menič Pinnacle Ring Radiator a 2× 6,5“ stredo-basový menič Turbine Cone
  • Bassreflex do podlahy s technológiou X-Port
  • Podpora Dolby Atmos, DTS:X a IMAX Enchanced pre ešte lepší zážitok zo zvuku
  • Kompatibilný s výškovými modulmi Reserve R900

Skvelý rozptyl zvuku

Reprobedňa Polk Reserve R600 je osadená výškovým reproduktorom Pinnacle Ring Radiator Tweeter, ktorý vďaka špicatému tvaru usmerňuje rozptyl vysokofrekvenčných zvukov v miestnosti. Práve táto inovácia rozširuje sweet spot a vy si môžete vychutnať hudbu, filmy a seriály nech už sedíte vo svojej obývačke kdekoľvek. Dva 6,5-palcové basové meniče Turbine Cone vynikajú priekopníckou konštrukciou s turbínou, vďaka ktorej sa značne zvýšila tuhosť kužeľa, a to bez toho, aby bola zvýšená hmotnosť. To všetko v spojení s podporou technológií IMAX Enhanced, Dolby Atmos a DTS:X vám prinesie pri sledovaní filmov ešte uspokojivejší zážitok.

Reproduktor Polk Reserve R600 poskytne čistý zvuk

Vnútri reproduktora sa nachádza patentovaný X-Port, ktorý sa stará o to, aby eliminoval nežiaduci hluk pri rýchlom prechode vzduchu dovnútra a von z portu skrine. Práve vďaka tomu si pri reproduktore Polk Reserve R600 vychutnáte čisté stredy a bohaté basy bez skreslenia. V reproduktore Polk funguje aj nový Power Port, ktorý vyhladzuje prúdenie vzduchu pri výstupe zo skrine. Kombinácia Power Portu a X-Portu dáva dohromady systém Power Port 2.0, ktorý za každých okolností poskytne hladký a detailný zvuk.

Elegantné dizajnové riešenie

Elegantný a čistý dizajn hrá v prospech reproduktora Polk Reserve R600. Vďaka stabilnej základni so štyrmi nôžkami ho pohodlne umiestnite kamkoľvek budete chcieť. Svojím vyhotovením sa stane vkusným a funkčným doplnkom každého interiéru.

Reprák kompatibilný s výškovými modulmi

Polk Reserve R600 je kompatibilný s výškovými modulmi Reserve R900, s ktorými si doprajete pohlcujúci vertikálny zvuk. Tieto výškové reproduktory pracujú s najnovšími technológiami domáceho kina vrátane Dolby Atmos, DTS, DTS:X, DTS: X Virtual, IMAX Enhanced a Auro-3D.

Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Pasívna
Počet kanálov Samostatný reproduktor

Pripojenie

Typ pripojenia Reproduktorové svorky

Charakteristika

Frekvencia do 38 000 Hz
Impedancia 4 Ohm
Počet pásem 2-pásmové

Rozmery soundbaru

Šírka 28,07 cm
Hĺbka 38,16 cm
Výška 106,38 cm

Hmotnosť

Celková hmotnosť 21,5 kg

Určenie

Určenie K TV

Farba

Farba Čierna

Balenie

Počet reproduktorov 1 ks
Kód:  POL43g2
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  R600BK
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09