Obnoviť stránku

Polk Monitor XT70 čierny (1 ks)

- 1 ks
4,0 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
409,90 €

Polk Monitor XT70 čierny (1 ks)

Dynamický 2,5-pásmový stĺpový reproduktor

Užite si filmy, seriály, televízne programy, hranie i hudbu naplno tým, že obohatíte svoje domáce kino o výkonný stĺpový reproduktor Polk Monitor XT70. Svojím vyhotovením je reproduktor vhodný preprednú ľavú a pravú stranu, alebo ako bočné či zadné priestorové reproduktory. Centrálny reproduktor Polk Monitor XT70 oplýva certifikáciou pre Hi-Res Audio a Dolby Atmos, kompatibilný s DTS:X. Moderné čierne vyhotovenie spoľahlivo zapadne do interiéru obývačky.

Kľúčové vlastnosti stĺpového reproduktora Polk Monitor XT70

  • Pasívny 2,5-pásmový reproduktor
  • Odporúčaný výkon zosilňovača v rozmedzí 25 – 200 W
  • Polk Monitor XT70 je certifikovaný pre Hi-res hudbu, frekvenčný rozsah od 35 Hz do 40 000 Hz
  • Reproduktor pozostáva z 1× 1" terylénového výškového meniča a 2× 6,5" bi-laminátového papierového stredo-basového meniča a 2× 8" pasívnych basových meničov
  • Možno použiť s Dolby Atmos modulom XT90
  • Reproduktor bol navrhnutý a vyvinutý v USA
  • Skriňa z MDF dosiek minimalizuje vibrácie
  • Elegantné čierne vyhotovenie
Reproduktor Polk Monitor XT70

Vypočujte si zvuk vo vysokom rozlíšení

Vnútri reproduktora je umiestnený jeden 1" terylénový kopulovitý výškový meničktorý dokáže prehrávať frekvencie mimo rozsahu ľudského sluchu, a to až do 40 kHz. Reproduktor Polk Monitor XT70 je skvelý reproduktor na sledovanie filmov vo vysokom rozlíšení, hranie hier a sledovanie nových streamovacích služieb,ako sú Apple Music, Tidal, Amazon Music HD, Qobuz a Spotify HiFi.

Reproduktor Polk Monitor XT70

Centrálny reproduktor Polk Monitor XT70 exceluje na všetkých frontoch

Model Monitor XT70 dokáže bez problémov produkovať basy a hutný zvuk. Vnútri reproduktora sú umiestnené dva mohutné 6,5" vysoko účinné dynamicky vyvážené woofery vylepšené dvomi 8" pasívnymi rezonátormi. Vďaka tomu si doprajte čisté, otvorené stredné pásmo a basy s nízkym skreslením.

Reproduktor Polk Monitor XT70

Reproduktor s certifikáciou Dolby Atmos

Pasívny centrálny reproduktor Polk Monitor XT70 je kompatibilný s najnovšími AV prijímačmi s podporou technológie Dolby Atmos, DTS:X a 4 aj 8-ohmovými zosilňovačmi. Skombinujte výškový modul XT90 s reproduktorom XT70 a spoznajte skutočný 3D zvuk.

Reproduktor Polk Monitor XT70

Reproduktor Polk Monitor XT70 prináša skvelý zvuk

Centrálny reproduktor bol vytvorený tak, aby prinášal potechu z kvalitného zvuku. Reprák Polk Monitor XT70 má poniklované terminály zaisťujúce bezstratové spojenie, zatiaľ čo vystužená skriňa z MDF lepšie izoluje zvuk z basového aj výškového reproduktora a minimalizuje zvukové rušenie a rezonancie.

Reproduktor Polk Monitor XT70

Konzistentný zvuk naprieč sériou Polk Monitor MX

Celá séria Monitor XT bola navrhnutá s ohľadom na dizajn, a preto majú produkty farebne konzistentné komponenty. Ľahko ich potom môžete kombinovať a vytvoriť si svoju vysnívanú audio zostavu, ktorá svojim dizajnovým vyhotovením zapadne do akéhokoľvek interiéru.

Reproduktor Polk Monitor XT70

Moderný dizajn inšpirovaný skúsenosťami

Spoločnosť Polk zúročila svoje skúsenosti na poli audia aj dizajnu a vytvorila vysoko výkonný a štýlový centrálny reproduktor XT70. Všetky komponenty sú usadené v odolnej MDF skrini v elegantnej čiernej farbe.


Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Pasívna

Charakteristika

Frekvencia do 40 000 Hz
Impedancia 4 Ohm
Počet pásem 2,5-pásmové

Rozmery soundbaru

Šírka 27,3 cm
Hĺbka 33,8 cm
Výška 100 cm

Hmotnosť

Celková hmotnosť 15,9 kg

Určenie

Určenie Do štúdia

Farba

Farba Čierna

Balenie

Počet reproduktorov 1 ks
Kód:  POL31a6
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  MXT70BK
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17