Obnoviť stránku

PocketBook Color Lux

4,0 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PocketBook Color Lux

Elektronická čítačka kníh PocketBook Color Lux je jedinečná novým farebným displejom Triton na báze elektronického atramentu. Displej s elektronickým atramentom na rozdiel od klasického TN absolútne vôbec nebliká, A tak text pôsobí ako na naozajstnom papieri. Vďaka tomu sú oči aj pri dlhodobom čítaní menej unavené ako pri čítaní na obrazovkách tabletov, inteligentných telefónov a počítačov. Navyše nasvietenie a matný povrch displeja sa neleskne na slnku, a tým pádom sa lepšie číta bez rušenia. Stále platí výhoda E-Ink displeja, ktorý spotrebováva energiu hlavne pri zmene zobrazenia. Na jedno nabitie vydrží až 5400 otočených stránok.
Zobrazuje 4096 farieb, Ktoré zaručujú vnímanie krásneho obrazu v rozmanitých farbách, a tak poslúži aj pre čítanie kníh a celých časopisov s obrázkami, mapami i fotografiami. S pomocou zabudovaného WiFi pripojenie užijete službu ReadRate umožňujúce na sociálnych sieťach zdieľať citácie, obľúbené knihy alebo svoje zážitky. Možno tiež počúvať hudbu, pracovať s dokumentmi a písať poznámky. Prístroj podporuje funkciu Text-to-Speech, Takže vám môže knihu prečítať v niekoľkých jazykoch. Perfektné rozmery a pôsobivý displej sú žiaduce kombináciou pre čítanie kdekoľvek.

Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 8 " (20,32 cm)
Rozlíšenie HD 800 × 600

Podporované formáty

Podporované formáty PDF, EPUB, DOC, FB2, HTML, PRC, TXT, RTF

Funkcie

Funkcie Prehrávanie hudby
Výbava Dotykový displej

Pamäť

Typ pamäťovej karty micro SD, micro SDHC

Komunikácia a porty

Konštrukcia

Šírka 170 mm (17 cm)
Výška 202 mm (20,2 cm)
Hĺbka 9 mm (0,9 cm)
Hmotnosť 300 g
Kód:  MD050i19
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11