Obnoviť stránku

Pocketbook 629 Verse Bright Blue, modrý

4,6 36 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
117,90 €

Pocketbook 629 Verse Bright Blue, modrý

Pre všetkých čitateľov, ktorí bez čítania ani nezaspia, je elektronická čítačka ideálnym zariadením na čítanie doma aj na cestách. Tenká a ľahko prenosná konštrukcia so 6-palcovou obrazovkou vám umožní čítať obľúbené tituly doma aj na cestách. Čítačka PocketBook 629 Verse sa totiž ľahko zmestí do kabelky, tašky aj vrecka. E Ink Carta™ displej, ktorý sa blíži tlačenej stránke, oplýva technológiou SMARTlight, ktorá umožňuje nastaviť jas aj teplotu farieb s možnosťou voľby medzi teplými a studenými tónmi predného svetla. Elektronická čítačka vyniká 8 GB kapacitou. Tá je ešte rozšíriteľná pamäťovými kartami až do 128 GB. PocketBook Verse je možné pripojiť k internetu cez Wi-Fi, takže môžete bez problémov surfovať internetom a navštevovať kníhkupectvo online, kde si nájdete svoju ďalšiu knihu. Elektronická čítačka podporuje 25 knižných aj grafických formátov a ponúka predinštalované slovníky.

Kľúčové vlastnosti elektronická čítačky kníh PocketBook 629 Verse Bright Blue

  • Čítačka disponuje 6-palcovým dotykovým displejom E Ink Carta™ s rozlíšením 1 024 × 758 a jemnosťou 212 PPI
  • Displej bezpečný pre oči a bez odleskov
  • Teplý alebo studený tón displeja s funkciou SMARTlight
  • Podpora 25 formátov vrátane Adobe DRM
  • Jednoduché ovládanie cez dotykový displej a mechanické tlačidlá v spodnom paneli
  • PocketBook 629 Verse má 8 GB internú pamäť a navyše slot pre MicroSD pamäťové karty až do veľkosti 128 GB
  • Prostredníctvom Wi-Fi môžete surfovať na internete a pristupovať ku kníhkupectvám online
  • Podpora služieb PocketBook Cloud, Dropbox a Send-to-PocketBook
  • Zabudovaná batéria vystačí až na mesiac aktívneho čítania
  • K elektronickej čítačke získate 11 slovníkov zadarmo
  • Kompaktné zariadenie je ľahko prenosné v taške, kabelke aj vrecku
  • Atraktívny tenký dizajn v modrej farbe (Bright Blue)

PocketBook 629 Verse má 6-palcovú dotykovú obrazovku

Pohodlné čítanie zabezpečuje 6-palcová dotyková obrazovka E Ink Carta™, ktorá bola navrhnutá tak, aby bola šetrná k očiam a neoslňovala vás. Vy si tak môžete užiť pútavé čítanie dlhé hodiny bez únavy očí, čomu napomáha aj to, že sa obrazovka čítačky blíži bežnej tlačenej stránke. Pre váš komfort si môžete na čítačke PocketBook vybrať medzi teplým alebo studeným tónom obrazovky prostredníctvom funkcie SMARTlight. Tá nastavuje teplotu farieb obrazovky a umožní vám taktiež uložiť si šablóny rôznych nastavení pre rýchle prepínanie kedykoľvek v budúcnosti.

Podpora veľkého množstva formátov

Čítačku kníh PocketBook 629 Verse môžete pripojiť k internetu prostredníctvom Wi-Fi. Vy tak môžete ľahko a rýchlo doplniť elektronickú knižnicu novými titulmi. Vy môžete ľahko nakupovať v ľubovoľnom kníhkupectve, surfovať internetom alebo aktualizovať softvér. Výhodou elektronickej čítačky PocketBook je široká podpora obľúbených formátov, takže nebudete musieť strácať čas konverziou súborov. Využiť môžete 25 knižných a grafických formátov, medzi ktoré patrí AZW, DJVU, DOC, EPUB, FB2, MOBI, PDF, TXT, JPEG, BMP, PNG a TIFF. PocketBook 629 Verse otvára súbory EPUB a PDF chránené DRM, takže si môžete požičiavať knihy z online knižníc. Prostredníctvom služby PocketBook Cloud a mobilnej aplikácie PocketBook Reader bude celá vaša knižnica nielen uložená na jednom mieste, ale bude tiež okamžite synchronizovaná medzi PocketBook Verse a smartfónom alebo tabletom. Knihy je možné ľahko presúvať medzi službou Send-to-PocketBook a Dropboxom na pár kliknutí. K elektronickej čítačke zadarmo získate 11 predinštalovaných slovníkov a ďalších 42 jazykových kombinácií.

Moderné a ergonomické vyhotovenie

Čítačka PocketBook 629 Verse je kompaktné zariadenie v modernom šate, ktoré môžete mať vždy pri sebe, pretože sa ľahko zmestí do kabelky, tašky, batohu a pokojne aj do vrecka. Nízky profil zaistí, že sa vám bude čítačka kníh pohodlne držať. Komfortné ovládanie zaisťuje dotykový displej a mechanické prvky na spodnom paneli čítačky PocketBook 629 Verse.

PocketBook 629 Verse má veľkú kapacitu batérie aj pamäte

Náruživý čitatelia ocenia, že môžu mať celú svoju knižnicu vždy pri sebe, a je jedno, či čítajú desiatky, stovky alebo dokonca tisíce titulov. PocketBook 629 Verse má 8 GB zabudovanú pamäť, ktorú je možné navyše rozšíriť pamäťovou kartou ďalšími 128 GB. Energeticky úsporný displej zaistí, že čítačku kníh PocketBook Verse je možné využiť pokojne až na mesiac aktívneho čítania.

Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 6 " (15,24 cm)
podsvietenie displeja Áno
Rozlíšenie HD 1024 × 758
Typ displeja Čiernobiely

Podporované formáty

Podporované formáty PDF, MOBI, EPUB, DOC, HTML, DOCX, TXT, RTF

Jazyk

Jazyk používateľského prostredia Čeština, Slovenčina, Angličtina, Maďarčina, Nemčina, Francúzština

Funkcie

Funkcie Slovník, Vstavané hry, Webový prehliadač
Výbava Dotykový displej, Senzor pohybu
Kapacita batérie 1 500 mAh

Pamäť

Maximálna veľkosť pamäťovej karty 512 000 MB

Komunikácia a porty

Konektory USB-C

Konštrukcia

Farba Modrá
Šírka 108 mm (10,8 cm)
Výška 156 mm (15,6 cm)
Hĺbka 7,6 mm (0,76 cm)
Hmotnosť 182 g

Značka/model

Značka PocketBook
Model 629 Verse
Kód:  MD050i68
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  PB629-2-WW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11