Obnoviť stránku

PocketBook 626 Touch Lux 2 sivý

4,5 124 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PocketBook 626 Touch Lux 2 sivý

PocketBook 626 Touch Lux 2

Moderná výbava aj dokonalé spracovanie

Skvelý spoločník pre chvíle s knihou

Pokračovateľ obľúbenej čítačky Touch Lux je rýchlejší, tenší a na zadnej strane má špeciálny povrch, vďaka ktorému vám perfektne padne do jednej ruky. Svoje obľúbené elektronické knižky si prečítate na 6" nasvietenom dotykovom E Ink Pearl HD displeji s rozlíšením 1024 × 758 obrazových bodov.

Pri čítaní textu tak získate pocit, že listujete naozajstnou viazanou knižkou, keďže technológia E-Ink sa snaží o maximálnu vizuálnu zhodu s papierovou stránkou. Lepšie nasvietenie displeja vám zabezpečí pohodlné čítanie takmer pri akomkoľvek osvetlení. Displej je navyše multidotykový, jednoduché ovládanie máte garantované.



Čítajte bez obmedzenia

Model podporuje veľmi rýchly prístup na internet pomocou bezdrôtovej technológie WiFi. Integrovaná nastaviteľná čítačka RSS vám sprostredkuje všetky aktuálne novinky z vašich obľúbených webov. Čítačka podporuje viac ako 22 populárnych textových a grafických formátov, takže si prečítate takmer všetko, čo dnešný trh (nielen) s elektronickými knihami ponúka.

PocketBook 626 Touch Lux 2 s textem

Rôzne formáty nie sú problém

O svižný a bezproblémový chod sa stará procesor na frekvencii 1 GHz a operačná pamäť s veľkosťou 256 MB. Stiahnuté elektronické knihy uložíte na integrovanú 4 GB pamäť alebo pamäťové karty microSD až do veľkosti 32 GB. Vstavaný akumulátor umožní na jedno nabitie prečítať až 8 000 strán textu.

Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 6 " (15,24 cm)

Podporované formáty

Podporované formáty PDF, MOBI, EPUB, DOC, FB2, HTML, DOCX, PRC, TXT, RTF

Funkcie

Funkcie Slovník
Výbava Dotykový displej

Pamäť

Typ pamäťovej karty micro SD, micro SDHC

Komunikácia a porty

Konektory Micro USB

Konštrukcia

Farba Sivá
Šírka 114,6 mm (11,46 cm)
Výška 174,4 mm (17,44 cm)
Hĺbka 8,3 mm (0,83 cm)
Hmotnosť 208 g
Kód:  MD050i17k
Produktové číslo:  PB626gray
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09