Obnoviť stránku

PocketBook 626 Touch Lux 2 biely

4,8 51 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PocketBook 626 Touch Lux 2 biely

Pokračovateľ obľúbenej čítačky Touch Lux je rýchlejší, tenší a na zadnej strane má špeciálny povrch, vďaka ktorému vám čítačka perfektne sadne do jednej ruky. Svoje obľúbené elektronické knižky si prečítate na 6" nasvietenom dotykovom E Ink Pearl HD displeji s rozlíšením 1024 x 758 obrazových bodov. Pri čítaní textu tak získate pocit, že listujete naozajstnou viazanou knižkou, keďže technológia E-Ink sa snaží o maximálnu vizuálnu zhodu s papierovou stránkou. Lepšie nasvietenie displeja vám zabezpečí pohodlné čítanie takmer v akomkoľvek osvetlení. Displej je navyše multidotykový, takže ovládanie čítačky je veľmi jednoduché a pohodlné.
Aj tento model podporuje veľmi rýchly prístup na internet pomocou bezdrôtovej technológie WiFi. Integrovaná nastaviteľná čítačka RSS vám sprostredkuje všetky aktuálne novinky z vašich obľúbených webov. Čítačka podporuje viac ako 22 populárnych textových a grafických formátov, takže si prečítate takmer všetko, čo dnešný trh s elektronickými knihami ponúka. O svižný a bezproblémový chod sa stará procesor na frekvencii 1 GHz a operačná pamäť s veľkosťou 256 MB. Stiahnuté elektronické knihy uložíte na integrovanú 4 GB pamäť alebo pamäťové karty microSD až do veľkosti 32 GB. Vstavaný akumulátor umožní na jedno nabitie prečítať až 8000 strán textu.

Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 6 " (15,24 cm)

Podporované formáty

Podporované formáty PDF, MOBI, EPUB, DOC, FB2, HTML, DOCX, PRC, TXT, RTF

Funkcie

Funkcie Slovník
Výbava Dotykový displej

Pamäť

Typ pamäťovej karty micro SD, micro SDHC

Komunikácia a porty

Konektory Micro USB

Konštrukcia

Farba Biela
Šírka 174,4 mm (17,44 cm)
Výška 114,6 mm (11,46 cm)
Hĺbka 8,3 mm (0,83 cm)
Hmotnosť 208 g
Kód:  MD050i17l
Produktové číslo:  PB626white
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17