Obnoviť stránku

PocketBook 625 Basic Touch 2 sivý

4,7 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PocketBook 625 Basic Touch 2 sivý

Ľahký ako pierko

Elektronickú čítačku kníh PocketBook 625 Basic Touch 2 uvítajú všetci vášniví čitatelia. Nízka cena, perfektné rozmery pre prenášanie a displej, stvorený presne pre daný účel, sú žiaduce kombináciou pre čítanie kamkoľvek vykročíte.

Čítačka má dotykový 6" displej s technológiou E Ink Carta. Vďaka tejto technológii sa obrazovka na slnku neleskne, neodrážajú sa v nej žiadne predmety a je neškodná pre vaše oči.

Ľahký ako pierko
 

jednoduchá synchronizácia
 

Jednoduchá synchronizácia

Prístroj má rýchly, 1GHz procesor, a tak si budete môcť pohodlne prehliadať celý rad elektronických súborových formátov. Čítačka podporuje aj formát ePUB. Pre zhotovovanie kníh priamo z internetu má tento model WiFi pripojenie. Tiež ponúka internetový prehliadač a možnosť prepojenia s účtom na Dropboxe pre jednoduchú synchronizáciu vašej knižnice naprieč zariadeniami.


Rovnaký pocit ako z čítania na papieri

Prístroj sa môže pochváliť E-Ink displejom so schopnosťou zobraziť až 16 odtieňov šedi. Výhodou tohto displeja sú vlastnosti porovnateľné s čítaním z klasického papiera - teda vysoký kontrast, čitateľnosť zo všetkých možných uhlov a oproti bežným displejom úplne minimálna spotreba aj namáhanie očí. Batéria vydrží nabitá až jeden mesiac.

Rovnaký pocit ako z čítania na papieri
 
 

Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 6 " (15,24 cm)
Rozlíšenie HD 800 × 600

Podporované formáty

Podporované formáty PDF, MOBI, EPUB, DOC, FB2, HTML, DOCX, PRC, TXT, RTF

Pamäť

Komunikácia a porty

Konektory Micro USB

Konštrukcia

Farba Sivá
Šírka 114,6 mm (11,46 cm)
Výška 174,4 mm (17,44 cm)
Hĺbka 8,3 mm (0,83 cm)
Hmotnosť 180 g
Kód:  MD050i17f3
Produktové číslo:  PB625-E-WW
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11