Obnoviť stránku

PocketBook 624 Basic Touch sivý

4,6 153 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PocketBook 624 Basic Touch sivý

Elektronickú čítačku kníh PocketBook 624 uvítajú všetci vášniví čitatelia. Nízka cena, perfektné rozmery na prenášanie a displej stvorený presne na daný účel sú žiaducou kombináciou na čítanie, kamkoľvek sa vyberiete. Novinkou je prekrytie displeja tenkým filmom s kapacitnou dotykovou technológiou namiesto skla, a tak je čítačka oproti svojmu predchodcovi až o 12 % ľahšia. Spolu s profilom 8,3 mm sa zmestí nielen do batožiny, ale aj do väčšieho vrecka. Čítajte tie najväčšie trháky v dopravných prostriedkoch, kaviarňach, počas obedňajšej pauzy alebo pri odpočinku v parku.
Prístroj má rýchly, 1 GHz procesor, a tak si budete môcť pohodlne prezerať celé množstvo elektronických súborových formátov. Čítačka podporuje aj formát ePUB, vďaka ktorému si jednoducho požičiate knihy z lokálnych knižníc, ktoré disponujú elektronickým archívom. Pre zadováženie kníh priamo z internetu má tento model WiFi pripojenie. Ponúka aj internetový prehliadač a možnosť prepojenia s účtom na Dropboxe pre jednoduchú synchronizáciu vašej knižnice naprieč zariadeniami.
Prístroj sa môže pochváliť E-Ink displejom so schopnosťou zobraziť až 16 odtieňov sivej. Výhodou tohto displeja sú vlastnosti porovnateľné s čítaním z klasického papiera - teda vysoký kontrast, čitateľnosť zo všetkých možných uhlov a oproti bežným displejom úplne minimálna spotreba aj namáhanie očí. Displej spotrebováva energiu najmä pri zmene zobrazenia, a tak výdrž záleží len na vašom listovaní. Batéria vydrží nabitá až jeden mesiac.

Obsah balenia:

čítačka elektronických kníh
USB kábel
rýchly návod
 

Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 6 " (15,24 cm)
Rozlíšenie HD 800 × 600

Podporované formáty

Podporované formáty PDF, MOBI, EPUB, DOC, FB2, HTML, DOCX, PRC, TXT, RTF

Funkcie

Funkcie Slovník, Prehliadač obrázkov, Vstavané hry, Webový prehliadač
Výbava Dotykový displej

Pamäť

Typ pamäťovej karty micro SD, micro SDHC

Komunikácia a porty

Konektory Micro USB

Konštrukcia

Farba Čierna
Šírka 114,6 mm (11,46 cm)
Výška 174,4 mm (17,44 cm)
Hĺbka 8,3 mm (0,83 cm)
Hmotnosť 191 g
Kód:  MD050i17e
Produktové číslo:  PB624
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01