Obnoviť stránku

PocketBook 623 Touch Lux černý

4,4 111 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PocketBook 623 Touch Lux černý

Vylepšená verzia elektronické čítačky kníh PocketBook, Ktorá sa pýši oveľa lepším osvetlením a rozlíšením displeja. Svoje obľúbené elektronické knižky si tak prečítate na 6 "nasvietenom dotykovom E Ink Pearl HD displeji s rozlíšením 1024 x 758 obrazových bodov. Pri čítaní textu, tak získate pocit, že listujete naozajstnú viazanú knižkou, pretože technológie E-Ink sa snaží o maximálnu vizuálnu zhodu s papierovou stránkou. Lepšie nasvietenie displeja vám zaistí pohodlné čítanie takmer v akomkoľvek osvetlení. Displej je navyše multidotykový, takže ovládanie čítačky je veľmi jednoduché a pohodlné.

Písmo na želanie

Aj tento model podporuje veľmi rýchly prístup k internetu pomocou bezdrôtovej technológie WiFi. Integrovaná nastaviteľná čítačka RSS vám sprostredkuje všetky aktuálne novinky z vašich obľúbených webov. Máte radi väčšie alebo naopak menšie veľkosť písma? S touto čítačkou si pohodlne nastavíte veľkosť písma, riadkovanie, delenie slov alebo si môžete vybrať jedno z desiatich prednastavených druhov písma. Ak by vám ani to nestačilo, môžete si nainštalovať akékoľvek písmo, Ktoré vyhovuje práve vám. S aplikáciou Knižnica si pohodlne nastavíte hľadanie a triedenie kníh podľa názvu, autora, séria a ďalších parametrov.


Formátový všeumelec


Čítačka podpOrujo viac ako 20 populárnych textových a grafických formátov, Takže si prečítate takmer všetko, čo dnešný trh s elektronickými knihami ponúka. Predinštalované slovníky ABBYY Lingvo vám pomôžu rýchlo určiť význam neznámych slov, bez nutnosti zatvorení práve čítané knižky. O svižný a bezproblémový chod sa stará procesor Freescale 800 MHz a operačná pamäť o veľkosti 128 MB. Stiahnuté elektronické knihy uložíte na integrovanú 4 GB pamäť alebo pamäťovej karty microSD až do veľkosti 32 GB. Vstavaný akumulátor umožní na jedno nabitie prečítať až 8000 strán textu.

Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 6 " (15,24 cm)

Podporované formáty

Podporované formáty PDF, EPUB, DOC, FB2, HTML, DOCX, PRC, TXT, RTF

Funkcie

Funkcie Prehrávanie hudby, Slovník, Prehliadač obrázkov, Webový prehliadač
Výbava Dotykový displej

Pamäť

Komunikácia a porty

Konektory Micro USB, Jack (slúchadlá)

Konštrukcia

Farba Čierna
Šírka 175 mm (17,5 cm)
Výška 114,5 mm (11,45 cm)
Hĺbka 9,5 mm (0,95 cm)
Hmotnosť 195 g
Kód:  MD050i17
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08