Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Plantronics RIG 400HX čierna

5 4 hodnotení

Plantronics RIG 400HX čierna

Ponorte sa do podmanivého zvuku herných slúchadiel RIG 400HX, ktoré predstavuje značka Platronics. Disponujú veľkým frekvenčným rozsahom, vďaka ktorému si vychutnáte hudbu, film či hru. Slúchadlové mušle sú vyrobené z mäkkej pamäťovej peny. Tá je maximálne pohodlná a dostatočne široká na to, aby eliminovala rušivé zvuky z okolia. Celé slúchadlá sú veľmi ľahké a iste poteší aj možnosť zložiť odnímateľný mikrofón. Sú dizajnované špeciálne pre hraciu konzolu X-box, ale vďaka univerzálnemu 3,5 mm jacku ich môžete použiť naprieč platformami.

Prednosti čiernych herných slúchadiel Plantronics RIG 400HX

  • Vysoký frekvenčný rozsah
  • Podpora priestorového zvuku a posilnenie basov
  • Technológia Dolby Atmos
  • Citlivý odnímateľný mikrofón
  • Mušle z mäkkej pamäťovej peny
  • Nastaviteľná vystužená čelenka
  • Využiteľné naprieč platformami

Zvuk slúchadiel Plantronics RIG 400HX vás pohltí

Kvalitné 40 mm reproduktory sú posilnené nízkou frekvenciou rezonátorov pre posilnenie basov. Okrem toho slúchadlá podporujú technológiu priestorového zvuku Dolby Atmos. Vďaka tomu získate ďaleko lepší prehľad o bojovom poli len na základe akustických signálov s presným smerovým určením zdroja. S frekvenčným rozsahom 20-20 000 Hz a výstupným výkonom 40 mW vás virtuálny svet vtiahne do deja, akoby bol skutočný.

Citlivý odnímateľný mikrofón

Vďaka čiernym slúchadlám Plantronics RIG 400HX pochytíte ďaleko viac akustických detailov, čo je napríklad pre multiplayerové hry úplne zásadné. So svojimi spoluhráčmi môžete ľahko komunikovať prostredníctvom herného chatu, pretože k dispozícii máte tiež citlivý mikrofón. Ten výborne odrušuje okolitý šum, vďaka čomu vás ostatní hráči počujú jasne a čisto. Konštrukcia mikrofónu je navyše odnímateľná. Preto ho ľahko odpojíte, kedykoľvek ho nebude treba a rýchlo získate perfektné slúchadlá len pre počúvanie hudby.

Plantronics RIG 400HX a ich nastaviteľná konštrukcia

Iste vás zaujme aj konštrukčné spracovanie slúchadiel z odolných materiálov. Samozrejmosťou je nastaviteľná čelenka, ktorá je navyše veľmi dobre vystužená. Ušné mušle sú vyrobené z mäkkej pamäťovej peny, ktorá si uchováva presný tvar vašich uší. To zvyšuje efektivitu odhlučnenia okolia. Vďaka 3,5 mm jack konektoru ich môžete využiť naprieč všetkými platformami.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Typ slúchadiel

Vyhotovenie Okolo uší
Konštrukcia Uzatvorená
Mikrofón Áno

Pripojenie

Typ pripojenia 3,5 mm Jack
Vedenie kábla Obojstranné (do oboch mušlí)
Odnímateľný kábel Nie

Vlastnosti a funkcie

Funkcie S ovládaním hlasitosti

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia do 20 000 Hz
Citlivosť 111 dB/mW
Impedancia 32 Ohm

Charakteristika mikrofónu

Smerová charakteristika Všesmerové snímanie
Frekvencia od 100 Hz
Frekvencia do 10 000 Hz
Citlivosť -45 dB
Funkcie Odnímateľný

Hmotnosť

Hmotnosť 210 g

Platforma

Platforma PC, Xbox ONE
Kód:  MS030a57
Produktové číslo:  210570-05
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07