Obnoviť stránku

Plantronics RIG 400HX biele

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Plantronics RIG 400HX biele

Dozaista vás neprekvapí, že nie je dôležitá len grafika a hrateľnosť, ale tiež absolútne čistý zvuk. Tieto Herné slúchadlá majú obľúbený tvar náušníkov, dostatočne zakryjú ucho, ale aj tak zostávajú kompaktné. Ich uzavretá konštrukcia je zárukou perfektnej izolácie okolitých ruchov. Sú opatrené 0,13 m káblom, ten je smerovaný obojstranne, do oboch náušníkov. Využíva konektor 3,5 mm Jack. Vďaka frekvenčnému rozsahu 20 Hz až 20 Hz si buďte istí, že si svoje obľúbené skladby vychutnáte naplno. Na slúchadlách oceníte tiež užitočný mikrofón. Do výbavy, ktorú značka Plantronics pridala, sa radí ovládanie hlasitosti.

Kľúčové parametre slúchadiel Plantronics RIG 400HX biele

  • Váha slúchadiel 0,21 kg
  • Bezchybná biela farba
  • Disponuje konektorom 3,5 mm Jack
  • Kábel vedie do oboch náušníkov
  • Solídna redukcia šumu pre príjemný zážitok z počúvania

Plantronics RIG 400HX biele poteší šikovným mikrofónom

Hráči aj iní používatelia iste ocenia poriadny mikrofón. Mikrofón slúchadiel Plantronics garantuje ničím nerušené spojenie s vašimi priateľmi pomocou programov ako je napríklad Skype. Jeho odnímateľné spracovanie pritom vôbec neprekáža, keď práve slúchadlá používate len na počúvanie hudby. Patrí medzi mikrofóny s takzvaným všesmerovým snímaním, herné slúchadlá Plantronics RIG 400HX biele a tak viac vyhovujú v tichších miestnostiach, kde hovor nenarúšajú iné zvuky. Impedancia mikrofónu sa rovná hodnote 32 Ohm, citlivosť potom 111 dB/mW. Frekvenčný rozsah dosahuje 20 Hz až 20 Hz.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela

Typ slúchadiel

Vyhotovenie Okolo uší
Konštrukcia Uzatvorená
Mikrofón Áno

Pripojenie

Typ pripojenia 3,5 mm Jack
Vedenie kábla Jednostranné (do jednej mušle)
Odnímateľný kábel Nie

Vlastnosti a funkcie

Funkcie S ovládaním hlasitosti

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia do 20 000 Hz
Citlivosť 111 dB/mW
Impedancia 32 Ohm

Platforma

Platforma PC, Xbox ONE
Kód:  MS030a57a2
Produktové číslo:  214041-05

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13