Obnoviť stránku

Písacie potreby PILOT

Perá Pilot a ďalšie potreby Pilot

Pilot: Pre radosť z písania

Spoločnosť Pilot patrí medzi najväčších svetových výrobcov písacích potrieb. Vďaka viac než storočnému vývoju dnes firma Pilot ponúka tie najkvalitnejšie perá s výbornou ergonómiou a presláveným gumovacím atramentom. Široká ponuka písacích potrieb Pilot zahŕňa gumovacie rollery, gumovacie fixky, popisovače, linery a mnohé ďalšie. Perá Pilot sú navyše šetrné k životnému prostrediu.

Gumovacie perá Pilot

Perá Pilot

Gumovacie perá Pilot sú obľúbené po celom svete vďaka radu Frixion, ktorý disponuje zmazateľným a opakovateľne prepisovateľným atramentom. Jednoducho ho vymažete pomocou gumovacieho hrotu na vrchole pera. Každé pero Pilot disponuje vymeniteľnou náplňou a prvotriednym ergonomickým tvarom. Vybavené sú odolnými hrotmi, ktoré vydržia aj väčší tlak pri písaní. Okrem gumovacích pier ponúka Pilot aj perá s tekutým atramentom na plynulé písanie alebo klasické guľôčkové perá s rýchloschnúcou olejovou náplňou.

Fixky a popisovače Pilot

Gumovacie fixky Pilot vás nenechajú urobiť jediný zlý ťah. Každé pretiahnutie pri vyfarbovaní alebo nepresný ťah pri kreslení budete môcť napraviť pomocou integrovanej gumy. Tou ľahko vymažete termosenzitívny gumovateľný atrament z miest, kde je nežiaduci, koľkokrát len budete chcieť. Gumovacie fixky Pilot majú ergonomický tvar – písanie s nimi je tak veľmi pohodlné. Fixky Pilot sú navyše dostupné v širokom spektre farieb.

Gumovacie fixy Pilot
Spresniť parametre
246 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11