Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Piazza d'Oro Intenso, zrnková, 1000 g

4,5 10 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
27,90 €

Piazza d'Oro Intenso, zrnková, 1000 g

Piazza d'Oro Intenso napĺňa predstavu o dokonalej káve. Z ponuky výrobcu ide o najtmavšie pražené zrná. Arabika z centrálnej a južnej Ameriky a Robusta z nespútanej Ugandy doputovali až sem, aby vo vašej šálke roztancovali výnimočný chuťový zážitok. Pred napitím najskôr ucítite silnú korenenú arómu a pri napití sa vo vašich ústach rozohrá symfónia orieškových a čokoládových tónov, ktoré neskôr doplní ľahko korenený podtext, nie nepodobný chilli či koreniu. Z Intensa pripravíte vynikajúce zemité espresso, ale skvele si rozumie aj s mliečnymi variantmi.

Značka Piazza d'Oro prináša jedinečné zmesi pomaly pražených kávových zŕn so svojbytným chuťovým profilom. Ponuka bola vyprofilovaná tak, aby si na svoje prišiel skutočne každý milovník tohto nápoja. Okrem výnimočnej chuti sa Piazza d'Oro pýši tiež certifikátom UTZ, nadácie, ktorá zavádza pomerne prísne požiadavky na výrobu a predaj kávy. Tú so šetrným prístupom k životnému prostrediu pestujú nezávislí farmári v rozvojových krajinách a organizácia UTZ im zaručuje férové podmienky. Niekoľko rokov fungovania ukazuje, že tento prístup chráni životné prostredie a zlepšuje životnú úroveň týchto farmárov. Kedy naposledy ste niekomu pomohli pitím výbornej kávy?

Parametre a špecifikácia

Forma kávy

Forma kávy Zrnková

Druh kávy

Druh kávy Zmes kávových odrôd
Pôvod Uganda

Hmotnosť

Hmotnost balení 1 000 g
Kód:  KAV0016
Záruka: 24 mesiacov
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16