Obnoviť stránku

Philips VisaCare Mikrodermálna abrázia SC6240/01

4,7 7 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Philips VisaCare Mikrodermálna abrázia SC6240/01

Philips VisaCare

Philips VisaCare je mikrodermabrazívny prístroj na domáce použitie. Používa unikátny systém vákuového liftingu a peelingu dvojakého pôsobenia, ktorý podporuje spevňovanie pleti. Prístroj masíruje pokožku, podporuje cirkuláciu krvi, odstraňuje odumreté pleťové bunky a umožňuje ich prirodzenú obnovu. Odporúčame pleť ošetrovať dvakrát týždenne. Kompletné ošetrenie trvá zhruba 5 minút. Výsledkom je okamžitý pocit hladkej a žiarivej pleti a po 4 - 6 týždňoch bude pleť na dotyk pevnejšia. VisaCare je prístroj vhodný pre všetky typy pleti.

Pocit väčšej pevnosti, mladší vzhľad pokožky

93 % žien, ktoré výrobok testovali, nahlásilo okamžitý pocit jemnejšej pokožky. 84 % súhlasí s tým, že ich pleť je žiarivejšia a 84 % si všimlo, že má ich pleť zdravší vzhľad.

Technológia mikrodermálnej abrázie

Systém vákuového liftingu a peelingu DualActionSystém vákuového liftingu jemne stimuluje mikrocirkuláciuPeelingový nástavec stimuluje proces obnovy buniek
Masíruje pleť, spôsobuje zvýšenie krvnej cirkulácie, odstránenie odumretých buniek a podporuje prirodzenú obnovu buniek.Vákuová masáž intenzívne stimuluje mikrocirkuláciu. Pleť sa jemne vyrovnáva a vypína vďaka masáži hlbších vrstiev. Prietok krvi sa zvyšuje, takže kyslík a výživné látky prúdia na povrch. Pre svieži vzhľad. Systém VisaCare je navrhnutý tak, aby pri potrebnom vypínaní pleti pôsobil príjemne a stimuloval tvorbu kolagénu a elastínu. Pre pocit väčšej pevnosti za 4 - 6 týždňov.Peelingový nástavec jemne odstraňuje časť stratum corneum (vrchnú vrstvu pokožky) a posilňuje epidermis (druhú vrstvu pokožky), takže odhalí pleť, ktorá je na dotyk hladšia a vyzerá žiarivo. Jemne odstraňuje zatvrdnuté čiastočky a šupinky s väčšou účinnosťou, než je možné ručne. Pokožka je stimulovaná na obnovu buniek. Pre pocit väčšej pevnosti za 4 - 6 týždňov.
Philips VisaCare

Bezpečné a šetrné, klinicky testované

Jemné pôsobenie zariadenia VisaCare je klinicky preukázané. Súčasťou zariadenia sú dve koncovky (pre citlivú a normálnu pleť) určené pre rôzne stupne citlivosti pleti. Odborníci na starostlivosť o pleť zo spoločnosti Philips sú vám k dispozícii a povedú vás k najlepším výsledkom.

Jednoduché použitie

Iba 5-minútové ošetrenie, dvakrát týždenneBezdrôtové použitieNabite cez noc a používajte 3 týždne
Dosiahnite okamžité výsledky iba 5-minutovým ošetrením dvakrát týždenne. Pre zdravý lesk hladkej pleti!Jedinečný bezdrôtový dizajn zariadenia Visacare vám umožní vychutnať si ošetrenie tým najpohodlnejším spôsobom.Nabite zariadenie VisaCare v elegantnom nabíjacom stojane a užívajte si 3 týždne ošetrenia bez nutnosti zariadenie zapojiť do zásuvky.
Kód:  EAN3520l
Produktové číslo:  SC6240/01
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17