Obnoviť stránku

Philips SPF4628 biela

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Philips SPF4628 biela

Pomocou tohto fotorámika môžete nielen prezerať fotografie, ale ponúkajú sa aj správy s prekvapením , koláže alebo niekoľko druhov animovaných hodín. Neviete, čo povedať? Dobrou správou je, že je pre vás pridané množstvo inšpirujúcich a srdečných správ, z ktorých si môžete vybrať. Vyberte jednu a pridajte ju tak, ako je, alebo ju môžete prispôsobiť na základe úprav. Nastavte časovač u fotografií, ktoré ste prispôsobili. Tieto fotografie sa zobrazia pri narodeninách, výročiach alebo pri inej osobitnej oslave. Skvelý spôsob ako vytvárať prekvapenie!
Časovač zapne fotorámček v zvolenú dobu a znižuje tak spotrebu energie s cieľom znížiť náklady na energiu fotorámika až o tretinu. Na hornej časti fotorámiku sa nachádza veľké tlačidlo. Týmto jediným tlačidlom môžete prepínať medzi najpoužívanejšími funkciami rámčeku: zapnuté/vypnuté, prezentácie a zobrazenia hodín. Ovládací prvok je vďaka tomu rýchlo dostupný. Tomu sa hovorí skutočná jednoduchosť! Vyberiete si z 15 zábavných animovaných hodín , aby ste mohli sledovať čas po svojom.
Parametre a špecifikácie:

Displej:
Rozlíšenie: 800 x 600 bodov (4: 3)
Veľkosť: 8"
Jas: 200 cd/m2
Uhol sledovania: C/R> 10, 130 ° (H)/110 ° (V)

Pamäť:
Zabudovaná: 2 GB
Slot pre karty: Secure Digital (SD), Pamäťová karta Secure Digital SDHC, Multimedia Card, Memory Stick, Memory Stick Pro

Podporované formáty:
Fotografia JPEG

Spotreba:
cca 4,6 W

Rozhranie:
USB 2.0

Rozmery:
222,6 x 184,35 x 113 mm

Hmotnosť:
0,58 kg

Parametre a špecifikácia

Kód:  GPI300b7
Produktové číslo:  SPF4628/12
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09