Obnoviť stránku

Philips SHS3300BK

4,7 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Philips SHS3300BK

Chcieť si dopriať počúvanie hudby bez pocitu frustrácie z večne pokrúteného kábla nie je prejav rozmaznanosti. Buďte nároční a splňte si svoju túžbu po kvalitnom zvuku so štýlovými slúchadlami SHS3300BK značky Philips.

Kľúčové vlastnosti

  • Neodymové magnety zlepšujú výkon basov a citlivosť
  • Vedenie asymetrického kábla za krkom predchádza jeho zauzľovaniu
  • Prispôsobivý držiak a polstrovanie prepožičiavajú maximálny komfort

Pohodlie ako priorita

Kľúčovou doménou slúchadiel je predovšetkým 1,2 m dlhý asymetrický kábel, ktorý je vedený k posluchačovým ušiam nie pod bradou, ale za krkom. Anatomický držiak sa dokonalo prispôsobí prakticky ktorejkoľvek veľkosti aj tvaru ucha a jemné polstrovanie sa postará o dokonalý komfort aj pri dlhodobom nosení .

Kvalita za priaznivú cenu

Zárukou prvotriedneho zvuku je 27 mm menič so systémom Bass Beat, ktorý v slúchadlách udržuje vzduch v neustálom pohybe. V kombinácii s neodymovými magnetmi je výsledkom počúvanie aké so slúchadlami v podobne nízkej cenovej hladine zažijete ťažko.

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  JPI837d
Produktové číslo:  SHS3300BK/10
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12