Obnoviť stránku

Philips SHL5005WT biela

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Philips SHL5005WT biela

Tieto slúchadlá od spoločnosti Philips ponúkajú spoľahlivosť aj veľký výkon, disponujú 32 mm reproduktormi a technológiou BASS+. Sú ideálne pre prepojenie s počítačom, telefónom či mp3 prehrávačom a inými zariadeniam disponujúci výstupom 3,5 mm jack. Slúchadlá sú vhodné pre počúvanie hudby, ponúkajú kvalitný zvuk a zvládajú aj vysoké basy, sú vyhotovené v elegantnom dizajne, sú kompaktné a na 1,2 m kábli od slúchadiel sa nachádza mikrofón, s ktorým môžete uskutočňovať hovory.

Kľúčové vlastnosti

  • Pevná konštrukcia
  • Polstrované náušníky
  • Perfektne zvládnuté výšky a basy
  • Kompaktná veľkosť
  • Komfort pri počúvaní
  • Uspokojivý výkon
  • Skladací telo slúchadiel

Komfort predovšetkým

Slúchadlá majú univerzálne ergonomickú konštrukciu, vďaka ktorej sa nemusíte báť, že by vás s nimi bolela hlava. Náušníky sú mäkké, netlačia a sú polstrované, teda budete mať maximálne pohodlie pri počúvaní. Slúchadlá veľmi dobre tesnia, takže nebudete počuť hluk v okolí a nebudete rušiť ostatných.

Farba:
Biela

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela
Kód:  JPI827j21
Produktové číslo:  SHL5005WT/00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14