Obnoviť stránku

Philips SHL3300BK čierne

3,7 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Philips SHL3300BK čierne

Monitorovacie DJ slúchadlá SHL3300BK sú navrhnuté pre jedinečný zvuk. Majú reproduktory s neodýmovými magnetmi, sú vybavené pre výkon 2200 mW a sprostredkujú plné basy a neskreslený zvuk. Automaticky vracajúce sa náušníky sa otáčajú o 165° na ľahkú kontrolu.

Kľúčové vlastnosti

  • Uzavretá konštrukcia
  • Odolný krútený kábel s dĺžkou 1,5 m
  • Výkyvné slúchadlá na počúvanie jedným uchom
  • Pohodlné nosenie

1,5 m krútený kábel

S týmito slúchadlami si vďaka krútenému káblu vychutnáte absolútnu voľnosť. Znižuje namáhanie dielov spôsobené ťahaním a pritom je dostatočne dlhý. Zabudnite na spleť zapletených káblov. Vďaka sklopnej konštrukcii môžete slúchadlá ľahko prenášať aj skladovať. Tu oceníte poctivé kĺby a kvalitné komponenty. Kábel je vyrobený tak, aby odolal neobozretnému ťahaniu a opakovanému ohýbaniu. A to silám prekračujúcim bežné každodenné používanie. Odolnosť potvrdzujú testy na 8000 ohnutí.

Výkyv slúchadiel do 165°

Slúchadlá sú navrhnuté pre profesionálnych DJ, takže umožňujú výkyv 165°. Počúvanie jedným uchom si užijete pri mixovaní stôp i bežnom počúvaní, keď sa napríklad dočasne potrebujete venovať aj zvukom okolia. Pohodlie pri nosení dodá ergonomické vyhotovenie a široký ľahký hlavový oblúk s penou EVA. Oblúk sa prispôsobí akémukoľvek tvaru hlavy, vhodný je teda pre každého.

Uzavretá akustika

Uzavretá konštrukcia poskytuje dôkladnú zvukovú izoláciu. A zvuk je čistý a neskreslený, nehľadiac na hlasitosť a zdroj zvuku. Pustite si hudbu z MP3 prehrávača, smartfónu, domáceho audiosystému alebo mixážneho pultu, pri akejkoľvek hlasitosti sa dočkáte autentického podania.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  JPI827h6
Produktové číslo:  SHL3300BK/00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11