Obnoviť stránku

Philips SHL3160PP fialová

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Philips SHL3160PP fialová

Monitorovacie slúchadlá typu DJ Philips SHL3160 sprostredkujú silný zvuk a plné basy v uzavretej konštrukcii.  poskytne dôkladne odhlučnenie bez rušivých elementov. Vďaka otočným mäkkým čalúneným náušníkom sa nemusíte vzdať počúvania hudby na cestách.

Kľúčové vlastnosti

  • Uzavretá konštrukcia dôkladne izoluje okolitý hluk
  • Verné zvukové podanie
  • Nastaviteľnosť pre pohodlné počúvanie
  • Moderný, veľmi vkusný dizajn

Dokonalý zvuk

Základom je 32mm reproduktorový menič s širokým frekvenčným rozsahom 8 až 24000 Hz. Prináša čistý, detailný a prirodzený zvuk tak, ako bol zamýšľaný autorom. Uzavretá akustika poskytuje kvalitnú zvukovú izoláciu, utlmia okolitý hluk a zase okolie nebude počuť to, čo si púšťate vy.

Pohodlie aj pri dlhom počúvaní

Slúchadlá Philips SHL3160 bola navrhnutá pre pohodlie aj pri dlhotrvajúcom počúvaní. Vďaka nastaviteľným náušníkom a hlavovému mosta sa hodí pre každého. Mäkké, priedušné polstrovanie slúchadiel príjemne padne na vaše uši a vy sa tak môžete úplne ponoriť do svojej hudby.

Kombinácia dizajnu a praktickosti

Na cestách využijete dostatočne dlhý 1,2metrový kábel a vďaka kompaktnému zloženiu naplocho ich uložíte do každej batožiny. Slúchadlá v neposlednom rade bodujú moderným a zároveň nadčasovým dizajnom, vďaka ktorému budú skvele vyzerať aj na ušiach.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Fialová
Kód:  JPI827g7e
Produktové číslo:  SHL3160PP/00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02