Obnoviť stránku

Philips SHL3060BL modrá

4,6 39 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Philips SHL3060BL modrá

Uzavreté, circumaurálne slúchadlá Philips SHL3060BL sú ideálne pre použitie v hlučnom prostredí. Vďaka skvelému odtieneniu vás nebudú pri počúvaní rušiť žiadne zvuky. Rovnako tak ani nikto nebude počuť to, čo si prehrávate. To ocenia napríklad hudobníci, ktorí potrebujú tiché odposluchy za účelom nahrávania. Slúchadlá sú vhodné aj pre DJing, pretože majú otočné náušníky. Tie majú navyše veľmi pohodlné polstrovanie, dajú sa teda nosiť aj niekoľko hodín bez prerušenia.

Hlavné prednosti:

  • Skvelé odhlučnenie okolia
  • Otočné náušníky pre DJing
  • Vysoký výkon a dynamický prednes
  • Vynikajúce podanie basov
  • Po zložení naplocho sa veľmi ľahko prenáša
  • Neodymové magnety
  • Obojstranné vedenie kábla

Pevné a silné basy vás uchvátia

Zabudované reproduktory s 32mm vinutím vás uchvátia svojimi detailnými basmi, ktoré sú silné, plné a pevné. Vďaka svojej vysokej citlivosti a výkonu sú schopné veľmi hlasitého prednesu. Ten má zároveň veľkú dynamickú rezervu, takže aj pri maximálnom vybudení zostáva zvuk živý a prirodzený.

Slúchadlá Philips SHL3060BL si môžete ľahko zbaliť aj na cesty. Niekoľkými pohybmi zložíte slúchadlá naplocho, takže nezaberú skoro žiadne miesto.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Modrá
Kód:  JPI827e813
Produktové číslo:  SHL3060BL/00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02