Obnoviť stránku

Philips SHE8000WT biela

4,0 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Philips SHE8000WT biela

Hi-Fi slúchadlá Philips SHE8000WT sú vybavené mimoriadne kvalitnými reproduktormi s krištáľovo čistou reprodukciou. Obsahujú otvory so systémom Turbo Bass , Ktoré umožňujú pohyb vzduchu a vďaka tomu zaručujú výrazné zosilnenie basovej zložky. Tento model sa pýši miernym 15stupňovým naklonením, vychádzajúcim z anatómie ľudského ucha . Uvedený systém vytvára prirodzené uchytenie slúchadiel, a zaručuje tak vynikajúci komfort. Slúchadlá navyše významne eliminujú hluk okolitého prostredia a zároveň ponúkajú špičkovo kvalitný zvuk aj pri nízkej hlasitosti. S tým súvisí aj dlhšiu životnosť batérií.
Mäkký materiál Flexi-Grip , Ktorom sa nachádza telo, vylepšuje celkový výkon a predlžuje životnosť slúchadiel. Chráni pripojenie káblov ku slúchadlám pred poškodením v miestach, kde dochádza k častým záhybom korpusu slúchadiel pri opakovanom kontakte s prstami používateľa pri usadiť sa a skladaní slúchadiel. Iste oceníte aj praktický sklzový zámok eliminujúce riziko zamotania káblov. Rovnako ako mimoriadne jemné silikónové nástavce v 3 veľkostiach , Ktoré držia pohodlne v ušiach, a zároveň skvele utlmia nežiaduce šum.
Parametre a špecifikácie:
Zvukové charakteristiky:
Frekvenčný rozsah: 10 - 23 500 Hz Impedancia: 16 Ohm Citlivosť: 100 dB Maximálny príkon: 15 mW
Menič:
Akustický systém: uzavretý
Magnet: neodym
Membrána: Mylar
Priemer reproduktora: 10 mm
Cievka reproduktora (voice coil): CCAW
Kábel:
Typ: OFC (bezkyslíkatá meď)
Pripojenie: obojstranné (symetrické)
Dĺžka: 1,2 m
Konektor: 3,5 mm, pozlátený
Hmotnosť:
10 g
Príslušenstvo:
3 veľkosti silikónových štupľov
Kód:  JPI801t1
Produktové číslo:  SHE8000WT/10
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14