Obnoviť stránku

Philips SHE4305BL modré

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Philips SHE4305BL modré

Hľadáte spoľahlivé štupľové slúchadlá pre kvalitné počúvanie hudby? Potom vyskúšajte tieto slúchadlá do uší Philips SHE4305BL, ktoré perfektne padnú do ucha každému používateľovi a netlačia ho ani po niekoľkých hodinách nosenia. Štupľové slúchadlá totiž ponúkajú používateľovi hneď 3 rôzne veľkosti štupľov, vďaka čomu si môžete vyskúšať, ktoré vám zapasujú najlepšie, a naďalej ich používať. Pri počúvaní vašich obľúbených pesničiek máte vždy zaistený prísun čistého zvuku plného silných basov a minimálneho skreslenia, ktoré je dosiahnuté pomocou skvelej izolácie hluku. Slúchadlá do uší Philips si tak určite rýchlo obľúbite nielen ako elegantný doplnok v modrej farbe, ale aj ako skvelého spoločníka do voľných chvíľ.

Kľúčové vlastnosti Philips SHE4305BL

  • Slúchadlá do uší s 3,5 mm jackom
  • Silné basy pre lepší zážitok z hudby
  • Skvele izolujú hluk v rušnom prostredí
  • Tlačidlo pre pozastavovanie a spúšťanie hudby alebo prijímanie hovorov
  • Štuple v 3 rôznych veľkostiach pre pohodlné nosenie
  • Ergonomický dizajn štupľových slúchadiel Philips v modrej farbe

Už žiadne komplikácie

Malou vymoženosťou štupľových slúchadiel Philips SHE4305BL je praktické tlačidlo na ich kábli, vďaka ktorému môžete pozastavovať a spúšťať hudbu alebo prijímať hovory. Skvele sa tak hodia napríklad do situácií, kedy na vás niekto hovorí a vy potrebujete rýchlo vypnúť pesničku, aby ste ho počuli a mohli bez problémov odpovedať.

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Modrá
Kód:  JPI801l
Produktové číslo:  SHE4305BL/00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16