Obnoviť stránku

Philips SHB4305WT biele

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Philips SHB4305WT biele

Hľadáte spoľahlivé bezdrôtové slúchadlá s integrovaným mikrofónom pre hands-free hovory? Potom vyskúšajte tieto slúchadlá do uší Philips SHB4305WT, ktoré perfektne padnú do ucha každému používateľovi a netlačia ho ani po niekoľkých hodinách nosenia. Štupľové slúchadlá totiž ponúkajú používateľovi hneď 3 rôzne veľkosti štupľov, vďaka čomu si môžete vyskúšať, ktoré vám zapasujú najlepšie, a naďalej ich používať. Pri počúvaní vašich obľúbených pesničiek máte vždy zaistený prísun čistého zvuku plného silných basov a minimálneho skreslenia, ktoré je dosiahnuté pomocou skvelej izolácie hluku. Slúchadlá do uší Philips si tak určite rýchlo obľúbite nielen ako elegantný doplnok v bielej farbe, ale aj ako skvelého spoločníka do voľných chvíľ.

Kľúčové vlastnosti Philips SHB4305WT

  • Bezdrôtové slúchadlá s integrovaným mikrofónom
  • Pripojenie pomocou technológie Bluetooth 4.1
  • Špeciálny hrot pre pevnejšie držanie
  • Silné basy pre lepší zážitok z hudby
  • Skvele izolujú hluk v rušnom prostredí
  • Tlačidlo pre pozastavovanie a spúšťanie hudby alebo prijímanie hovorov
  • Štuple v 3 rôznych veľkostiach pre pohodlné nosenie
  • Ergonomický dizajn bezdrôtových slúchadiel Philips v bielej farbe

Slúchadlá pre bezdrôtový prenos hudby

Ak vás už prestalo baviť neustále zamotávanie kábla či jeho nutné schovávanie pod tričko, aby vám neprekážal, sú pre vás tieto slúchadlá Philips SHB4305WT tou správnou voľbou. Pripojenie k počítaču alebo mobilnému zariadeniu totiž prebieha pomocou technológie Bluetooth 4.1, takže vás vyššie spomínané komplikácie už nikdy nestretnú. Výdrž štupľových slúchadiel Philips so špeciálnym hrotom pre pevnejšie držanie siaha až do 6 hodín na jedno nabitie.

Už žiadne komplikácie

Malou vymoženosťou bezdrôtových slúchadiel Philips SHB4305WT je praktické tlačidlo na ich kábli, vďaka ktorému môžete pozastavovať a spúšťať hudbu alebo prijímať hovory. Skvele sa tak hodia napríklad do situácií, kedy na vás niekto hovorí a vy potrebujete rýchlo vypnúť pesničku, aby ste ho počuli a mohli bez problémov odpovedať.

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela
Kód:  JPI798a2
Produktové číslo:  SHB4305WT/00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07