Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Philips Series 7000 SH70/70

4,6 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 59,99 €/ks
Pri kúpe 2 a viac ks 58,22 €/ks

Philips Series 7000 SH70/70


Philips Shaver series 7000
Holiace hlavy

SH70/70

Počas dvoch rokov váš holiaci strojček zastrihne 9 miliónov chĺpkov na tvári. Vymeňte hlavy holiaceho strojčeka a získajte späť 100 % výkon. Kompatibilný s holiacim strojčekom Series 7000 a SensoTouch 3D.


vylepšené riešenie

Vylepšené riešenie

Vylepšené riešenie uľahčuje údržbu vášho holiaceho strojčeka Philips viac ako kedykoľvek predtým. Tento nový formát vám umožní upevňovať nové holiace hlavy v iba dvoch krokoch, čo uľahčuje dôkladné čistenie strojčeka a optimalizuje každodenné holenie.

Čepele GentlePrecision

Ohoľte hladko aj citlivú pokožku vďaka tvrdeným vysoko presným čepeliam. Hrany čepelí sú vytvorené tak, aby fúzy holili presne, s minimom ťahania a bez nutnosti prejsť holené miesto viackrát, a to aj u trojdňového strniska.

brity GentlePrecision
krúžky SkinGlide

Krúžky SkinGlide

Vyskúšajte hladký pohyb pokročilej technológie spoločnosti Philips s mikroskopickými guľôčkami. Je inšpirovaná princípmi kĺzania z aerodynamiky. Krúžky holiaceho strojčeka sú potiahnuté tisíckami malých guličiek pripomínajúcich sklo pre maximálne pohodlie pokožky.

Jednoduchá výmena

1. Zložte holiacu hlavu.
2. Nahraďte holiacu hlavu za novú.
3. Holiaci strojček resetujete stlačením a podržaním tlačidla zapnutie/vypnutie dlhšie ako 5 sekúnd.

jednoduchá výmena
ukazovateľ výmeny

Ukazovateľ výmeny

Najnovšie holiace strojčeky Philips majú vstavaný ukazovateľ výmeny vo forme symbolu holiacej jednotky. Tento symbol sa rozsvieti, čím indikuje, že je potrebné vymeniť holiace hlavy.


Technická špecifikácia

Holiace hlavy

Vhodné pre nasledujúce výrobky

Holiaci strojček Series 7000 (S79xx), SensoTouch 3D (RQ10xx) (RQ12xx)

Príslušenstvo

Balenie obsahuje

Kompletná holiaca jednotka


Kód:  PHILP297
Produktové číslo:  SH70/70
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06