Obnoviť stránku

Philips SDV5122P

3,9 64 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Philips SDV5122P

Táto anténa, vybavená nízkošumovým zosilňovačom, bola navrhnutá pre zlepšený príjem digitálneho vysielania. Kompaktné a úhľadné prevedenie sa postará o to, že anténa ľahko zapadne do vášho interiéru. Filter redukcie šumu chráni pred stratou signálu.
Zosilnenie až 36 dB rozširuje rozsah príjmu, a tak je možné prijímať viac signálov na väčšiu vzdialenosť. Pred inštaláciou zvoľte čo možno najlepšie umiestnenie pre optimálny príjem. Je dôležité, aby v smere k vysielaču neboli žiadne prekážky. Pre dosiahnutie najlepších výsledkov zaistite, aby anténa smerovala k vysielaču. Je možné obojsmerné umiestnenie - vodorovne alebo zvislo. Dĺžka anténneho kábla je slušných 180 cm.

Parametre a špecifikácie:
Anténny výstup:
Koaxiálny vstup 75 ohmov (IEC75)
Zisk:
Anténa + zosilňovač 36 dB
Pásma tunera:
UHF, VHF, VKV
Dĺžka anténneho kábla:
180 cm
Napájanie:
Sieťový adaptér
Rozmery (š + v + h):
105 x 193 x 105 mm
Hmotnosť:
201 g
 

Kód:  WE140i
Produktové číslo:  SDV5122P/12
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12